به گزارش ذاکرنیوز، محمد رئیسزاده ظهر یکشنبه در نشست خبری با خبرنگاران استان زنجان، گفت: در دو سال کرونا میزان پروندههای تشکیل شده در نظام پزشکی کاهش پیدا کرد. ه است.
وی اظهار کرد: طی سال گذشته هفت هزار و ۵۰۰ پرونده پزشکی تشکیل شده و برای ۸۲ درصد موارد هیئت انتظامی سازمان نظام پزشکی به نفع بیمار رای دادند.
رئیس کل نظام پزشکی گفت: میزان قصور پزشکی در ایران نسبت به دنیا پایینتر است و در رشتههای زنان و زایمان، دندانپزشکی و پزشک عمومی، معمولاً به دلیل حساسیت و دشواری کار، میزان شکایت مردم بیشتر است.
رئیس زاده تاکید کرد: ۷۰ هزار و ۸۰۰ نفر از پزشکان پروانه مطب دارند که بالای ۶۰ درصد این تعداد در مراکز درمانی دولتی یا خصوصی فعالیت میکنند.
وی افزود: توزیع پزشکان در کشور متناسب نیست و حدود ۴۰ درصد متخصصان در ۵ کلان شهر ساکن هستند.
رئیس کل نظام پزشکی ابراز کرد: نداشتن برداشت حقیقی و واقعی برخی از مسئولان کشور و رسانهها از جامعه پزشکی است.
رئیس زاده گفت: هرسال به نسبت رشدی که در هزینههای مصرفی، تجهیزات و غیره با کاهش میزان تعرفه پزشکان مواجه هستیم در خصوص تبعیض و نابرابری تلاش میکنیم در حوزه جامعه پزشکی عدالت بینرشتهای برقرار شود.
وی تصریح کرد: مالیات پزشکان، اظهارنظر به آمار رئیس سازمان امور مالیاتی کشور ملاک است و طبق گفته رئیس سازمان امور مالیاتی، فاصله بین اظهار و تشخیص در بین جامعه پزشکی کمترین (۲۰ درصد) است در حالی که در بعضی از صنوف ۸۰ درصد اختلاف وجود دارد.
رئیس کل نظام پزشکی افزود: میانگین پرداخت مالیات به میانگین سایر صنوف ۴ برابر بوده و هیچکس عدد دقیقی از فرار مالیاتی پزشکان ندارد و اعدادی که در رسانهها مطرح میشود کاملاً نادرست است.
رئیس زاده بیان داشت: پزشکان جزو اقشاری هستند که بیشتر از هر قشری قابل پیگیری هستند زیرا در مراکز دولتی و خصوصی مشغول به کار هستند و تنها پزشکانی امکان دارد فرار مالیاتی داشته باشند.