یک قایق دیگر حامل پناهجویان در مسیر لیبی به ایتالیا غرق شد

رسانه‌ها از غرق شدن یک قایق دیگر حامل پناهجویان در مسیر لیبی به ایتالیا و مفقود شدن تعداد زیادی از پناهندگان خبر دادند.

 به گزارش ذاکرنیوز به نقل از روزنامه "هامبورگر ابند بلات" آلمان، یک قایق دیگر حامل مهاجران در مسیر لیبی به ایتالیا غرق شد. بر اساس گزارش رسانه ها، 30 نفر در اثر این سانحه ناپدید شده‌اند. حادثه مشابهی در آفریقا هم حداقل 20 کشته برجای گذاشت.

بعد از حادثه غرق شدن یک قایق با مهاجران در دریای مدیترانه، 30 نفر مفقود شدند. گارد ساحلی ایتالیا روز یکشنبه اعلام کرد یک قایق با مجموع 47 سرنشین از روز شنبه در آب های بین‌المللی در سواحل لیبی بوده است.

بر این اساس 17 نفر نجات داده شدند. بر اساس این گزارش، عملیات نجات خارج از منطقه تحت مسئولیت ایتالیا انجام شد . پروژه کمک تلفن زنگ هشدار روز شنبه به مقامات ایتالیایی، مالتی و لیبیایی گزارش داد که قایق در مضیقه است.

به گفته گارد ساحلی، مقامات لیبی که مسئولیت عملیات جستجو و نجات در این منطقه را بر عهده داشتند، خواستار کمک برای نجات شدند. بنابراین یک کشتی تجاری نزدیک شروع به آوردن مهاجران به کشتی کرد و در همین حین قایق واژگون شد.

اکنون افراد نجات یافته به ایتالیا منتقل خواهند شد. با این حال، دو نفر از 17 نجات یافته نیاز به مراقبت های پزشکی داشتند، به همین دلیل است که کشتی ابتدا به مالتا رفت تا آنها را برای درمان در سریع ترین زمان ممکن به ساحل برساند. جستجو برای یافتن مفقودین ادامه دارد.

دست کم 22 مهاجر دیگر هم در یک سانحه قایق در سواحل جزیره آفریقایی ماداگاسکار جان خود را از دست دادند.23 نفر هم نجات یافتند. مقامات مسئول گفتند که جستجو برای بازماندگان عصر یکشنبه ادامه یافت.

بر اساس یافته‌های اولیه، قایق در حال حرکت به سوی جزیره مایوت در فرانسه بود.

پناهندگان در حالی همچنان در راه رسیدن به اروپا جان خود را از دست می دهند که کشورهای اروپایی بدون توجه به این بحران همچنان بر سختگیری بیشتر برای جلوگیری از ورود آن ها به این اتحادیه تلاش می کنند.

چندی پیش هم در واژگونی یک قایق در سواحل جنوبی ایتالیا حداقل 70 مهاجر و پناهنده جان خود را از دست دادند.

ایتالیا، یونان، اسپانیا، قبرس و مالت بعد از این حادثه خواستار اقدامات بیشتر از سوی آژانس حفاظت از مرزهای اروپایی فرانتکس در مبارزه با قایق های مهاجران و قاچاقچیان انسان شدند. در نشست اخیر در والتا، پایتخت مالت، وزرای مسئول تاکید کردند که فرانتکس باید منابع بیشتری را برای نظارت بر مرزهای خارجی اتحادیه اروپا، از جمله آب های بین المللی در مدیترانه، اختصاص دهد.

حادثه واژگونی قایق حامل پناهجویان جلوی سواحل ایتالیا انتقادهای زیادی را متوجه گارد ساحلی ایتالیا کرده است. اما جورجیا ملونی، نخست وزیر جناح راست افراطی از پلیس و گارد ساحلی به دلیل اقدامات آنها در شب حادثه دفاع کرد.

"جورجیا ملونی"، نخست وزیر ایتالیا بعد از این حادثه خواستار پایبندی به توافق شورای اروپایی و حفاظت بهتر از مرزهای خارجی این اتحادیه شده است.

دولت انگلیس اخیرا سیاست های بسیار سختگیرانه‌ای را علیه پناهجویان در دستور کار قرار داده که این سیاست ها با انتقادهای زیادی همراه بوده است.

بر اساس قواعد جدید به عبارت دقیق، تقریباً همه مهاجرانی که به طور غیرقانونی وارد انگلیس می‌شوند باید در اقامتگاه‌هایی مانند پایگاه‌های نظامی سابق یا خوابگاه‌های دانشجویی بازداشت و سپس به رواندا یا کشورهای دیگر اخراج شوند. حق درخواست پناهندگی باید از آنها گرفته شود. این طرح ها می تواند ناقض کنوانسیون اروپایی حقوق بشر باشد.

وزیر کشور انگلیس گفت: آنها از آمدن به اینجا دست نخواهند کشید تا زمانی که دنیا بداند هرکسی که به طور غیرقانونی وارد بریتانیا شود دستگیر و به سرعت اخراج خواهد شد.

کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل متحد لندن را به نقض تعهدات بین‌المللی خود متهم می‌کند. با این وجود، ریشی سوناک، نخست وزیر این کشور اندکی پیش از کریسمس اعلام کرد که قوانین پناهندگی را در سال جدید سخت‌تر خواهد کرد.

رهبران انگلیس و فرانسه در دیدار اخیر خود بر سر اقداماتی به منظور جلوگیری از هجوم بیشتر مهاجران از کانال مانش توافق کرده و مقرر شد لندن برای این اقدام بیش از 500 میلیون یورو به پاریس پرداخت کند.

 

اگر خوشت اومد لایک کن
0
آخرین اخبار