پرداخت 2000 میلیارد ریال تسهیلات اشتغال در اردستان

رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی اردستان گفت: تسهیلاتی که در سال گذشته پرداخته شده است منجر به اشتغال 126 درصدی شد که بیش از 2000 میلیارد رال بوده است.
- اخبار استانها -

به گزارش سایت خبری تحلیلی ذاکرنیوز به نقل از خبرگزاری تسنیم از اردستان، وحید نقوی عصر امروز در نشست خبری اظهار داشت: اتفاق‌های که سال گذشته در حوزه اشتغال شهرستان اردستان رخ داد این بود که یک کارخانه فولاد با 225 نیرو تعطیل شد و همچنین دو کارخانه دیگر 320 نیروی خود را تعدیل کردند.

وی افزود: اما در سامانه رصد ملی اشتغال کشور که بدون کوچکترین انحراف بوده و پالایش شده است سهم تعهد اشتغالمان 1637 مورد بوده که تا پایان فروردین سال جاری بیش از 2053 مورد ثبت شده است که 126 درصد اشتغال به صورت واقعی ایجاد شده است.

رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی اردستان گفت: اشتغال‌های ایجاد شده قرار نیست همه به کارخانه سر کار بروند بلکه کارآفرینی ایجاد شده است و مشاغل خانگی ایجاد شده که از طریق کمیته امداد و بهزیستی ایجاد می‌شود آن را شامل می‌شود و بر روی این اشتغال‌های ایجاد شده نظارت صورت می‌گیرد که در سال گذشته حدود 97 درصد اشتغال‌ها به صورت واقعی بوده است.

وی با بیان اینکه کارخانجاتی که از مدیر موفق برخوردار باشند می‌توانند از تعطیلی کارخانه جلوگیری کنند افزود: نمونه آن کارخانه سیمان اردستان است که در سال گذشته دارای مشکلات کارگری زیادی بود و موضوع مشاغل سخت را پیگیری می‌کردند که بالای صد رای برای آنها صادر شد اما مدیر آنها شخصا مشکلات کارگران را پیگیری می‌کرد و هیچگونه نیرویی تعدیل نشد.

نقوی با بیان اینکه کارخانه‌هایی که نیروهای تخصص خود را از دست می‌دهند ضرر بزرگی خواهند کرد افزود: نیروهایی که تعطیل شده‌اند بیش از 70 درصد آنان از بیمه بیکاری استفاده نکرده اند و مجدد در جای دیگر مشغول کار شده‌اند.

رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی اردستان تاکید کرد: موضوع بیمه شدگان شاغل، فراگیر و آزاد را که1661 مورد بوده است در سال گذشته به 1858 مورد رسیده که 12 درصد رشد داشته است و تسهیلات پرداختی، بیشتر در این زمینه بوده است اما بیمه‌های اجباری چهار درصد به هت تعطیلی کارخانه کاهش داشته است.

وی بیان کرد: تسهیلاتی که در سال گذشته پرداخته شده است منجر به اشتغال 126 درصدی شد که بیش از 2000 میلیارد ریال بوده و شعار امسال کارگروه اشتغال و سرمایه‌گذاری «اشتغال پایدار با محوریت بالا بردن سطح درآمد خانوارها و مهارت آموزی و سرمایه‌گذاران» می‌باشد و امید است بتوانیم به آن جامع عمل بپوشانیم.

نقوی افزود: با جلساتی که برای هفته کار و کارگر گرفته شده است مقرر شد تا برنامه غبار روبی شهدا این بار در شهر مهاباد انجام شود و برنامه هایی که امسال برای هفته کار و کارگر تدارک دیده شده سعی کردیم نشاط و شادابی را بین کارگران ایجاد کنیم.

رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی اردستان تاکید کرد: در این هفته تشکیل انجمن صنفی کارگران را داشتیم و از پنجم اردیبهشت شروع برنامه‌های هفته کارگر را خواهیم داشت که تقدیر از کارگران کارخانه بهمن افتخار، برنامه زنگ کار و تلاش در کارخانه پیشرو گستر فارس و در ادامه تقدیر از کارگران نمونه و تقدیر از کارخانه ریخته‌گری و تقدیر از کارگران کارخانه سیمان اردستان و همچنین تقدیر از کارگران شهرداری برگزار و سپس جشنواره ورزشی بومی محلی کارگران در شهرستان اردستان برگزار می شود.

اگر خوشت اومد لایک کن
0
آخرین اخبار