وزیر دفاع آلمان سیاست‌های پیشینیان را مقصر بحران کمبود مهمات در ارتش دانست

وزیر دفاع آلمان انتقادها به وزارتخانه خود به دلیل بحران کمبود مهمات در ارتش را رد کرده و مقصر این بحران را سیاست‌های پیشینیان خود اعلام کرد.

 به گزارش ذاکرنیوز، این روزها بحث های زیادی در آلمان درباره کمبود مهمات و تجهیزات در ارتش آلمان شکل گرفته و هر یک دیگری را مقصر این مسئله معرفی می کند.

نشریه دی سایت آلمان در گزارشی نوشت: کریستین لامبرشت، وزیر دفاع آلمان پیشینیان خود را برای تجهیزات ضعیف در ارتش آلمان مقصر دانسته است. این مقام آلمانی به اشپیگل گفت: این مشکلات را زمانی که به قدرت رسیدم پیدا کردم. او انتقادات از دولت خود را رد کرده و گفت : آنچه در طول سال‌ها و دهه‌ها نادیده گرفته شده است، من نمی‌توانم یک لحظه آن را اصلاح کنم. پیشینیان لامبرشت از سال 2011، آنگرت کرامپ-کارن باوئر، اورزولا فون در لاین و توماس دی مازییر همه از حزب دموکرات مسیحی بودند.

لامبرشت همچنین از این واقعیت انتقاد کرد که در بودجه ارتش آلمان برای چندین دهه صرفه جویی می شده است. وی افزود: برای جبران این، اکنون کارهای زیادی باید انجام شود.. نمونه آن کمبود مهمات است. لامبرشت گفت: در گذشته بسیار کم خریداری شده است، حتی انبارهای مهمات نیز بسته شده است. اما اکنون این روند پایان می یابد.

لامبرشت با اشاره به قانون بودجه، این اتهامات را رد کرد که خود او از زمان تصدی پست ریاست بر وزارت دفاع هیچ گونه خرید مرتبطی را برای ارتش آغاز نکرده است. بر این اساس، اکنون که بودجه سال 2023 تصمیم گرفته شده است می تواند اولین قراردادها را برای سیستم ها یا تجهیزات جدید تسلیحاتی منعقد کند. او اعلام کرد: این بدان معناست که بسیاری از آنچه در سال‌های اخیر از دست رفته است، اکنون قابل جبران است.

لامبرشت همچنین در حال حاضر خواستار بودجه بیشتر برای ارتش آلمان در بودجه سال 2024 شده است. او با نگاهی به برنامه ریزی مالی گفت: این باور که شما می توانید به نحوی با 50 میلیارد یورو کنار بیایید کارساز نیست و همه از آن آگاه هستند. او همچنین خواستار اجباری شدن اجرای هدف ناتو برای صرف دو درصد از تولیدات اقتصادی برای ارتش در استراتژی جدید امنیت ملی شد.

بر اساس مطالعه اخیر موسسه اقتصادی آلمان (IW)، آلمان نه تنها این هدف را در سال جاری و آینده از دست خواهد داد، بلکه احتمالاً از سال 2026 مجدداً این کار را انجام خواهد داد.

ارتش آلمان از کمبود شدید تجهیزات رنج می برد.

اولاف شولتز، صدر اعظم آلمان اخیراً اعتراف کرد: در چند دهه گذشته، ما مسیر اشتباهی را در مورد تامین مهمات برای ارتش آلمان انتخاب کرده‌ایم.

کریستین لامبرشت، وزیر دفاع آلمان هم اخیرا تحت فشارهای زیاد خواستار دریافت پول بیشتر در آینده برای تکمیل ذخایر مهمات ارتش شده است. وی در این باره گفت: ما فوراً به مهمات بیشتری نیاز داریم. این مقام حزب سوسیال دموکرات گفت و برای این کار باید برای ایجاد شرایط سیاسی و بودجه‌ای نیز آماده باشیم.

وزیر دفاع آلمان همچنین گفت: بودجه دفاعی باید طی چند سال آینده به طور قابل توجهی افزایش یابد تا پول کافی برای پر کردن ذخایر مهمات وجود داشته باشد.

اتحادیه احزاب متحد مسیحی اخیرا وزارت دفاع کشور را به انفعال در برابر بحران کمبود مهمات در ارتش متهم کرده است.

"استفن هبستریت"، سخنگوی دولت آلمان هم اخیرا از کمبود شدید مهمات در ارتش آلمان خبر داده است. وی اعلام کرد که به دلایل امنیتی، نمی‌تواند بگوید که این مهمات برای چند روز جنگ کافی خواهد بود.

صحبت‌های کریستین لامبرشت، وزیر دفاع آلمان در ماه‌های اخیر هم حاکی از وخیم بودن شرایط ارتش این کشور است. کریستین لامبرشت در ماه ژوئن در پارلمان آلمان گفت: برای دهه‌ها، نیروهای ما به طور جنایتکارانه مورد غفلت قرار گرفته و تحلیل رفته‌اند و این حالا اثر خود را بر جای گذاشته است.

به گفه وی تجهیزات به مرزهای ظرفیت خود رسیده‌اند و حتی اغلب در این حد هم نیست. این مقام آلمانی گفت: ما همین الان شاهد آن هستیم، که یک جنگ وحشیانه در وسط اروپا در حال وقوع است. دولت فدرال آلمان میلیون‌ها گلوله مهمات، هزاران مین ضد تانک، نارنجک‌های راکتی و موشک‌های ضد هوایی را به شرکای خود در کی یف تحویل داده است که این مشکل را بدتر می‌کند.

در ماه اکتبر هم نشریه «بیزینس اینسایدر» به نقل از منابع صنایع دفاعی و پارلمانی آلمان گزارش داد که ارتش آلمان فقط برای یک یا دو روز جنگ مهمات در اختیار دارد.

تلاش وزارت دفاع آلمان برای رفع تردیدها به پروژه خرید جنگنده‌های اف 35 آمریکا

به نوشته روزنامه "زوددویچه سایتونگ"، وزارت دفاع آلمان همچنین روز دوشنبه تلاش کرد تا تردیدها در مورد قرارداد برنامه ریزی شده خرید جتهای جنگنده اف 35 با ایالات متحده را برطرف کند. آلمان خواهان خرید 35 فروند هواپیمای اف-35 از آمریکا به قیمت تقریباً 10 میلیارد یورو است که قرار است جایگزین جت های جنگنده فرسوده تورنادو در دفاع هوایی شود. آنها باید با پول صندوق ویژه ارتش آلمان تأمین مالی شوند. در پاسخ به جنگ در اوکراین، دولت ائتلافی آلمان 100 میلیارد یورو بودجه اضافی برای نیروهای ارتش در نظر گرفت.

با این حال، در پایان هفته گذشته، ارزیابی‌های محرمانه درباره خطرات احتمالی این معامله از سوی وزارت دفاع باعث ناآرامی قابل توجهی در میان سیاستمداران بودجه در پارلمان آلمان شد. زیرا طبق گفته دولت نه این مسئله قطعی است که بتوان هزینه های برآورد شده را تامین کرد و نه اینکه پایگاه هوایی بوشل برای استقرار به موقع برای انتقال اولین جنگنده در سال 2027 آماده خواهد شد. همچنین مشخص نیست که آیا این جنگنده های جدید در آلمان تمام مجوزهای عملیات نامحدود را دریافت خواهد کرد یا خیر.

بر اساس اطلاعات روزنامه زوددویچه سایتونگ، کریستین لامبرشت وزیر دفاع آلمان روز دوشنبه نیم ساعت وقت صرف کرد تا به نگرانی های نمایندگان پارلمان در ائتلاف موسوم به چراغ راهنمایی رسیدگی کند.

سخنگوی این وزارتخانه قبلاً گفته بود که با توجه به "وضعیت فعلی" مشکلی وجود ندارد. هیچ بحرانی در برنامه ریزی برای دستیابی به جنگنده های F-35 وجود ندارد. با این حال، این بخشی از یک رویکرد صادقانه و شفاف برای اشاره به خطرات احتمالی است.

صدراعظم آلمان همچنین بر تصمیم دولت فدرال برای خرید جت های رادارگریز جدید اف 35 در آمریکا که هزینه آن میلیاردها خواهد بود تاکید کرد. وی افزود: آلمان به تعهد خود در چارچوب توافق نامه های ناتو در زمینه اشتراک هسته ای از جمله از طریق خرید جنگنده های F-35 با قابلیت استقرار دوگانه پایبند است.


اگر خوشت اومد لایک کن
0
آخرین اخبار