هشدار مقام آلمانی درباره تخلیه سریع ذخایر گازی در زمستان

رئیس آژانس شبکه فدرال آلمان درباره تخلیه سریع ذخایر گازی در آلمان در فصل سرما هشدار داده و ایجاد ذخایر جدید گازی را خواستار شد.

به گزارش ذاکرنیوز به نقل از نشریه "فوکوس" آلمان، آژانس شبکه فدرال (رگولاتور بخش انرژی) آلمان توصیه کرده که تأسیسات ذخیره سازی گاز بیشتری در آلمان ایجاد شود. این نهاد فدرال انتظار اثرات خستگی در روند صرفه جویی در گاز را دارد. کلاوس مولر، رئیس این سازمان می گوید: وقتی هوا واقعا سرد و یخبندان می‌شود، مخازن ذخیره به سرعت تخلیه می‌شوند.

به این ترتیب با توجه به بحران گاز در آلمان، آژانس شبکه فدرال ساخت سریع تاسیسات ذخیره سازی بیشتر در کشورش را توصیه کرد. کلاوس مولر، رئیس این آژانس در مصاحبه ای که روز جمعه منتشر شد، به "اشپیگل" گفت: پس از دهه 1970، غرب ذخایر استراتژیک نفت را ایجاد کرد. مشابه این ذخایر را ما امروز برای گاز و فردا برای هیدروژن نیاز داریم. وی افزود: ساخت چنین ذخیره سازی سه تا چهار سال طول می کشد. باید از امروز شروع کنید تا بتوانید از سال 2025 از آنها استفاده کنید.

مولر گفت: ما باید انبارهای خود را به گونه‌ای مدرن و تکمیل کنیم که هر نخست وزیر ایالت بتواند به اقتصاد محلی خود بگوید: منطقه ما به خوبی آماده شده است.

وی مجدداً از مصرف کنندگان و شرکت‌ها تقاضای صرفه جویی در مصرف گاز را کرده و گفت: به عنوان مثال، در آلمان، پس از اولین موج کرونا، یک اثر خستگی وجود داشت. مولر گفت: و من این بار دوباره از آن می ترسم. چند روز سرد تلخ برای افزایش چشمگیر مصرف گاز کافی است. زمانی که هوا واقعا یخبندان می‌شود، مخازن ذخیره به سرعت تخلیه می شوند.

وزیر اقتصاد آلمان هم اخیرا با اعلام پر شدن صد در صدی ذخایر گاز آلمان در عین حال گفت که هیچ تضمینی برای تامین انرژی مطمئن وجود ندارد و همچنان صرفه جویی‌ها باید ادامه یابد.

رابرت هابک، وزیر اقتصاد آلمان گفت: ما در شرایطی هستیم که هر اتفاقی ممکن است رخ دهد، در حال حاضر نمی‌توان وقوع هیچ سناریویی را رد کرد.

این مقام آلمانی افزود: در یک دنیای متلاطم امنیت مطلق وجود ندارد. صرفه جویی بیشتر در انرژی - در بخش خصوصی و همچنین در ساختمان‌های عمومی هنوز مهم است. زیرساخت‌های حیاتی باید محافظت شود.

صدراعظم آلمان: جنگ اوکراین فوریت پیوستن کشورهای بالکان غربی به اتحادیه اروپا را بیشتر کرددرخواست وزیر اقتصاد آلمان برای تداوم صرفه جویی با وجود پر شدن ذخایر گازی


اگر خوشت اومد لایک کن
0
آخرین اخبار