به گزارش ذاکرنیوز، «آویگدور لیبرمن» وزیر دارایی سابق رژیم صهیونیستی اعلام کرد که اسرائیل شاهد یک بحران اقتصادی خواهد بود که پیش از این سابقه نداشته است.
وزیر دارایی سابق اسرائیل در صفحه رسمی خود در شبکه اجتماعی «توییتر» نوشت: اسرائیل در آستانه یک بحران اقتصادی است که پیش از این هرگز ندیده است.
وی تاکید کرد که کابینه اسرائیل در تلاش است تا این موضوع را از اسرائیلیها پنهان کند. نتانیاهو و اعضای کابینه او حقیقت را میدانند و هیچ طرفی حاضر نیست دروغهای آنها را بپذیرد که این موضوع نشان میدهد اسرائیل در آستانه یک بحران اقتصادی بی سابقه است.
«آویگدور لیبرمن» در ادامه افزود: کنفرانس خبری نتانیاهو به همراه سه وزیر کابینهاش نشان داد که آنها ترسیدهاند.
وزیر دارایی سابق رژیم صهیونیستی اخیرا کابینه بنیامین نتانیاهو را «پایان صهیونیسم» خواند و برنامههای کابینه جدید این رژیم را نابخردانه ارزیابی و آینده را تاریک توصیف کرد.
این درحالی است که اخیرا گزارش سالانه فقر منتشر شده از سوی نهاد موسوم به «موسسه تامین بودجه داخلی در اراضی اشغالی» نشان داد که نرخ فقر در سرزمین های اشغالی افزایش یافته و حدود 2 میلیون نفر از ساکنان اسرائیل از جمله 853 هزار کودک و 213 هزار سالمند زیر خطر فقر و در شرایط بحرانی زندگی میکنند.
خط فقر در سرزمین های اشغالی افزایش یافته و صدها هزار نیز در معرض خط فقر قرار دارند .
بحران فزاینده در رژیم صهیونیستی| اقدامات قضایی برای برکناری نتانیاهو کلید خوردتحرکات مشکوک رژیم صهیونیستی در طول مرز با جنوب لبنان
طبق نظرسنجیهای انجام شده در سال 2021 اعتماد شهرکنشینان اسرائیلی به طرز قابل توجهی نسبت به موسسات حکومتی کاهش یافته و نارضایتی آنها از وضعیت فعلی اسرائیل افزایش پیدا کرده است. همچنین درباره وضعیت کلی رژیم صهیونیستی نیز یک سوم اسرائیلیها معتقدند که این رژیم در بدترین وضعیت خود نسبت به هر زمانی قرار دارد.
در منطقه خاورمیانه رژیم صهیونیستی ضمن طرفهایی است که حداقل مساوات و عدالت در توزیع درآمدها میان جامعه آن وجود دارد و همین مسئله تاثیر منفی اجتماعی بزرگی روی این رژیم گذاشته است. اخیرا «نسیم بن دیوید» کارشناس اقتصادی رژیم صهیونیستی در مقالهای در روزنامه مکور ریشون اعلام کرد که توزیع ناعادلانه درآمدها در جامعه اسرائیلی میانگین رشد جمعیتی را کاهش داده و خانوادهها تمایل به فرزندآوری ندارند.
اقتصاد اسرائیل از نیمه دوم سال 2020 تاکنون بیش از 28 درصد افت کرده و بدترین وضعیت اقتصادی این رژیم طی 40 سال گذشته را رقم زده است. همچنین میزان واردات کالا و خدمات به نیز 41.7 درصد کاهش یافته است. به گفته کارشناس اقتصادی مذکور اسرائیلی شمار زیادی از کودکان در خانوادههای اسرائیلی یک بار اقتصادی محسوب میشوند و فقر در میان اسرائیلیها افزایش پیدا کرده است.
همزمان با کاهش آمار فرزندآوری در جامعه صهیونیستی، اطلاعات نشان میدهد که درصد بالایی از افراد بالای 65 سال در این جامعه ازکارافتاده محسوب میشوند و بنابراین شمار اسرائیلیهایی که در سن بازنشستگی و ازکارافتادگی قرار دارند نسبت به سایر جوامع خاورمیانه بسیار زیاد است. این مسئله تاثیر منفی بر تولید داخلی رژیم صهیونیستی و در نتیجه افزایش فقر در جامعه این رژیم داشته و به موازات آن پیش بینی میشود در صورتی که اوضاع به همین منوال ادامه پیدا کند اسرائیلیها در آینده با فقر گسترده مواجه گردند.