هدفگذاری برای تحقق 180هزار شغل تا پایان سال در تهران

بر اساس سهمیه ابلاغی اشتغال باید تا پایان سال جاری بیش از 180هزار شغل در استان تهران ایجاد شود که با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته بخش قابل توجهی از این آمار محقق شده است.
- اخبار اقتصادی -

به گزارش سایت خبری تحلیلی ذاکرنیوز به نقل از خبرنگاراقتصادی خبرگزاری تسنیم,‌ تهران به عنوان پایتخت و بزرگ‌ترین شهر ایران، با چالش‌های اقتصادی متعددی از جمله بیکاری و کمبود فرصت‌های شغلی روبه‌رو است. رشد جمعیت، مهاجرت از استان‌های دیگر و تغییرات اقتصادی موجب افزایش تقاضا برای کار شده و نیاز به ایجاد فرصت‌های شغلی پایدار را بیش از پیش ضروری کرده است.

بر اساس آمارهای رسمی، نرخ بیکاری در تهران نسبت به سال‌های گذشته تغییرات محسوسی داشته است. یکی از مشکلات اساسی، تمرکز بیش از حد فرصت‌های شغلی در مشاغل دولتی و نبود تنوع کافی در بخش خصوصی است. از سوی دیگر، افزایش هزینه‌های زندگی در تهران، فشار مضاعفی بر جویندگان کار وارد کرده است.

تهیه و تصویب برنامه کمی اشتغال 1404 تا پایان اسفند ماه


دولت ها و شهرداری های تهران در سال‌های اخیر برنامه‌هایی برای توسعه اشتغال اجرا کرده‌اند. از جمله این برنامه‌ها می‌توان به حمایت از استارت‌آپ‌ها، توسعه کسب‌وکارهای خرد، ارائه تسهیلات مالی به کارآفرینان و راه‌اندازی مراکز رشد و نوآوری اشاره کرد.

همچنین، برخی از بخش‌های اقتصادی مانند فناوری اطلاعات، گردشگری و صنایع خلاق ظرفیت بالایی برای ایجاد اشتغال دارند. گسترش این بخش‌ها می‌تواند به کاهش نرخ بیکاری کمک کند.

*اشتغالزایی 134هزار نفر از ابتدای سال در استان تهران

بهزاد سام دلیری, مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان تهران گفت: میزان تحقق برنامه اشتغال در 4شهرستان تهران از 100درصد عبور کرد.

سام دلیری با اشاره به اینکه  در راستای اهداف اشتغال زایی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی تاکنون در چهار شهرستان استان تهران تحقق اشتغال از مرز 100درصد عبور کرد گفت:  شهرستان های پیشوا، رباط کریم، شهریار و شهر قدس 100درصد تعهد اشتغال خود را ثبت کرده اند و 4 شهرستان دماوند، قرچک، شمیرانات و فیروزکوه نیز بیش از 90درصد تعهد خود را سپری کرده اند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان تهران بیان کرد: بر اساس سهمیه ابلاغی باید تا پایان سال جاری بیش از 180هزار شغل در استان تهران ایجاد شود که با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته بخش قابل توجهی از این آمار محقق شده و تاکنون اشتغال 134هزار نفر نیز در سامانه رصد ثبت شده است. در پی تأکید وزیرکار تمام تلاش ما این است که تا قبل از پایان سال سهمیه ابلاغی را در استان تهران به انجام برسانیم.

 علی محمدی، کارشناس مسائل اقتصادی درباره اشتغالزایی در تهران می گوید: برای حل معضل بیکاری در تهران باید سیاست‌های تشویقی برای جذب سرمایه‌گذاری بخش خصوصی اجرا شود. همچنین، توسعه آموزش‌های مهارتی و کارآفرینی می‌تواند نقش مهمی در افزایش اشتغال‌زایی داشته باشد.

ایجاد اشتغال پایدار در تهران نیازمند یک برنامه‌ریزی جامع و همکاری دولت، بخش خصوصی و نهادهای آموزشی است. حمایت از صنایع نوین، توسعه مشاغل خانگی و فراهم کردن بسترهای مناسب برای استارت‌آپ‌ها می‌تواند به کاهش نرخ بیکاری و رونق اقتصادی پایتخت کمک کند.

اگر خوشت اومد لایک کن
0
آخرین اخبار