نماینده برنامه جهانی غذا: 13 میلیون یمنی از گرسنگی و سوء تغذیه رنج می‌برند

نماینده برنامه جهانی غذا در یمن اعلام کرد که اوضاع غذایی در یمن فاجعه بار است و 13 میلیون یمنی از سوءتغذیه رنج می‌برند.

 به گزارش ذاکرنیوز، «ریچارد راگان» نماینده برنامه جهانی غذا در یمن اعلام کرد: آتش بس اخیر سازمان ملل، یمنی‌ها را امیدوار کرد و فعالیت‌های سازمان‌های بین‌المللی و توزیع کمک های بشردوستانه را تسهیل بخشید و امید است که تثبیت شود.

راگان به الشرق الاوسط اعلام کرد: اوضاع غذایی در یمن  فاجعه بار است که در سایه پیامدهای بحران اوکراین پیش بینی می‌شود قیمت مواد غذایی حدود 30 درصد افزایش یابد.

وی در ادامه تاکید کرد: 13 میلیون یمنی  از گرسنگی و سوءتغذیه رنج می برند و ما برای آنها غلات، روغن، شکر و نمک تأمین می‌کنیم اما به دلیل کمبود بودجه دیگر نمی‌توانیم این همه تعداد را پوشش دهیم.

راگان افزود: تا الان توانسته‌ایم فقط 500 میلیون دلار را تأمین کنیم که کمتر از 25 درصد است در حالی که در نیمه‌های سال هستیم.ما سالانه به دو میلیارد دلار بودجه نیاز داریم.

نماینده برنامه جهانی غذا در یمن تاکید کرد: اوضاع یمن  نسبت به سال گذشته وخیم شده است و سال گذشته نگران 5 بخش در 3 استان بودیم، اما امسال به 23 بخش در 10 استان  رسیده است.

  

اخیرا سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (فائو)، برنامه جهانی غذا و یونیسف اعلام کردند که  بالغ بر 17.4 میلیون نفر در یمن نیاز فوری به غذا داشته و تعداد بیشتری در سطوح مختلف گرسنگی قرار دارند و پیش‌بینی می‌شود تا پایان سال 2022 شرایط بدتر از گذشته شود و تعداد افرادی که قادر به تأمین کمترین حد نیاز غذایی خود نیستند به 19 میلیون نفر برسد.

2.2میلیون کودک از سوءتفذیه حاد رنج می‌برند. همچنین نزدیک به نیم میلیون کودک دچار سوءتغذیه بسیار وخیم هستند که ادامه زندگی آن‌ها را با تهدید مواجه کرده است. در این میان نزدیک 1.3 میلیون زن باردار یا شیرده در یمن هستند که از سوءتغذیه شدید رنج می‌برند.

هانس گراندبرگ نماینده ویژه سازمان ملل در امور یمن روز جمعه 13 فروردین  در بیانیه‌ای از آغاز برقراری آتش‌بس در یمن خبر داد. وی افزود که طرف‌های درگیر به پیشنهاد سازمان ملل برای یک آتش بس دو ماهه که از دوم آوریل در ساعت 19 اجرایی می شود، پاسخ مثبت دادند.

ائتلاف متجاوز عربی در طول هفته اول اجرای توافقنامه آتش‌بس انسانی و نظامی اعلام شده بیش از 1000 بار این توافقنامه را نقض کرده که در نتیجه آن تعدادی از شهروندان یمنی و نیروهای ارتش و کمیته‌های مردمی یمن به شهادت رسیدند.

عربستان سعودی از ششم فروردین 94 در قالب ائتلافی از چند کشور عربی از جمله امارات و با کمک و چراغ سبز آمریکا و حمایت رژیم صهیونیستی، حملات گسترده‌ای را علیه یمن ـ فقیرترین کشور عربی ـ آغاز کرد.

به‌خلاف انتظار سعودی‌ها، حملات آنها به سپر محکم مقاومت ملت یمن برخورد کرد و بعد از هفت سال پایداری و ضربات دردناک یمنی‌ها به عمق اراضی سعودی‌ها، به‌ویژه تأسیسات آرامکو، ریاض به‌ناچار تن به آتش‌بس به‌امید خروج از باتلاق جنگ یمن داد.


اگر خوشت اومد لایک کن
0
آخرین اخبار