به گزارش پایگاه خبری ذاکرنیوز، اظهار داشت: در سطح استان بالغ بر 81 هزار واحد مسکونی روستایی در معرض خطر وجود دارد که در طی این چند سال 54 درصد اینها مقاوم سازی شدند و در سال جاری از محل اعتبارات سال 1400، سه هزار و 500 واحد مسکونی کل سهمیه مصوب استان بود که 3 هزار و 160 سهمیه ابلاغ شد.
وی تصریح کرد: از ابتدای سال تاکنون به علت عدم افزایش تسهیلات بهسازی و مقاوم سازی واحدهای غیرمقاوم روستایی از 100 میلیون تومان به 200 میلیون تومان، با رکود ساخت و ساز مواجه شدیم، در واقع این افزایش تسهیلات از لحاظ مصوبه اتفاق افتاده است اما هنوز از نظر عملیاتی کاری صورت نگرفته و بانکهای تهران هنوز ابلاغیهای در جهت تسهیلات 200 میلیون تومانی به بانکهای عامل استان نداشتند.
معاون بازسازی و مسکن روستایی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی چهارمحال و بختیاری بیان داشت: در سال جاری 323 نفر به بانک معرفی شدند و توانستند عقد قرارداد داشته باشند در حالی که ظرف یکسال و نیم گذشته از محل اعتبارات سال 1400 بالغ بر دوهزار و 740 نفر به بانکهای عامل معرفی شدند که بالغ بر دو هزار نفر آنها با بانک قرارداد بستند.
مقاوم سازی 54 درصد از واحدهای روستایی استان چهارمحال و بختیاری
وی با بیان اینکه تقریبا 54 درصد واحدهای روستایی استان چهارمحال و بختیاری مقاوم سازی شدند، گفت: مابقی این 54 درصد یعنی 46 درصد مساکن غیرمقاوم روستایی استان با هدفگذاریهای صورت گرفته در سال 1410 اتمام میشوند و دیگر واحد غیرمقاومی در استان وجود نخواهد داشت.
معاون بازسازی و مسکن روستایی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه افزایش سقف تسهیلات نیز به اتمام ساخت و ساز کمک میکند چرا که آورده مردم کافی نیست، خاطرنشان کرد: تسهیلات در این زمینه 5 درصد با بازپرداخت 20 ساله است که بسیار مردم را در جهت مقاوم سازی مسکنهای روستایی تشویق میکند و موجب سهولت در مقاوم سازی و به سازی مساکن روستایی خواهد بود.
مرادی در پایان با اشاره به اینکه میانگین مقاوم سازی و بهسازی مسکنهای روستایی در سطح کشور حدود 46 درصد است، خاطرنشان کرد: استان چهارمحال و بختیاری با 54 درصد نرم مقاوم سازی مسکن روستایی از نرم کشور بالاتر است و اگر همدلی و همکاری بین بانکهای متقاضی عامل و مردم رخ دهد قطعا شاهد پیشرفت بهتری در این زمینه خواهیم بود.