معاون وزیر بهداشت: مشکلات هیئت علمی دانشگاه‌های علوم پزشکی پیگیری می‌شود

معاون وزیر بهداشت با بیان اینکه در دولت جدید یکی از اهداف بهره‌وری و عدالت در آموزش است، گفت: مسائل اعضای هیئت علمی، طرح پلکان و مالیات 35 درصد را پیگیری می‌کنیم تا اعضای هیئت علمی دانشگاه‌های علوم پزشکی با انگیزه بیشتر فعالیت کنند.

 به گزارش ذاکرنیوز ، ظهر امروز مراسم تودیع و معارفه روسای دانشگاه علوم پزشکی شیراز با حضور معاون وزیر بهداشت، امام جمعه شیراز، استاندار فارس و دیگر مسئولان ارشد استانی برگزار شد. 

ابوالفضل باقری‌فرد، معاون آموزشی وزیر بهداشت این مراسم با بیان اینکه در دولت جدید یکی از اهداف بهره‌وری و عدالت در آموزش است، اظهار داشت: در این راستا تمام کارهای خوب دولت‌های گذشته‌ استفاده می‌شود و بناست که کار عملیاتی انجام دهیم. 

وی با اشاره به مشکلات مطرح شده در جلسه درباره اعضای هیئت علمی دانشگاه‌های علوم پزشکی گفت: مسائل اعضای هیئت علمی، طرح پلکان و مالیات 35 درصد را پیگیری می‌کنیم تا اعضای هیئت علمی با انگیزه بیشتر فعالیت کنند. 

در ادامه سید وحید حسینی، رئیس جدید دانشگاه علوم پزشکی شیراز با بیان اینکه خداوند به ما نعمات زیادی داده که از جمله نعمت خدمت در این دوران و نظام از نعمت‌های خدا و عبادت است، گفت: به ویژه کار در حوزه درمان و بهداشت عبادت مضاعف محسوب می‌شود. 

وی با اشاره به چالش‌های دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: عدم تامین مالی برای اعضای هیئت علمی سبب شده این افراد از سیستم تمام وقتی خارج شوند که آموزش و درآمد را تحت تاثیر قرار می‌دهد. 

حسینی با بیان اینکه در 2 سال اخیر و گسترش کرونا این موضوع حدود 40 درصد بوده است، افزود: از اعضای هیئت علمی دانشگاه درخواست داریم در هر قسمت از جمله آموزش که می‌توانند به ما کمک کنند. 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز با بیان اینکه 90 درصد اعتبار صرف هزینه پرسنلی می‌شود، بیان کرد: اولویت درمان از معیشت مهم‌تر است و تلاش می‌کنیم از نمایندگان و مسئولان کمک بگیریم از بودجه‌های غیررسمی اما قانونی مشکلات را حل کنیم. 

پوشش 73 درصدی واکسیناسیون در استان فارس/ تاثیر جدی واکسیناسیون بر کاهش موارد فوت ناشی از کرونافراخوان مشمولان پایه خدمتی آذر 1400/ لزوم همراه داشتن کارت واکسیناسیوناستاندار کرمان: لازم باشد خانه‌به‌خانه برای واکسیناسیون تبلیغ می‌کنیم

 واکسیناسیون جمعیت هدف در استان فارس تمام شد

همچنین مهرزاد لطفی، رئیس پیشین دانشگاه علوم پزشکی شیراز در این مراسم با اشاره به اولویت‌های دوران مدیریتش گفت: تعامل با دستگاه‌های خارج دانشگاهی و مشورت با اساتید داخل دانشگاه محور فعالیت‌ها بود که این مهم محقق شد و کرونا نیز به این امر کمک کرد.  

وی با اشاره به برخی از این اقدامات افزود: راه‌اندازی مرکز جامع آزمون‌های الکترونیک با حدود 500 ایستگاه و در حال توسعه به 1500 ایستگاه آزمون، کسب رتبه دوم کشوری در حیطه آموزش مجازی، کسب رتبه اول المپیاد مطالعات بین‌رشته‌ای، جذب 114 هیئت‌ علمی و جذب 50 دانشجوی جدید از 42 کشور دنیا در بخش بین‌المللی از جمله اینهاست. 

راه‌اندازی مرکز نوآوری و شتاب دهنده، کسب مجوز راه‌اندازی پارک علم و فناوری سلامت، تعمیر و تجهیز خوابگاه‌های دانشجویی و بیمارستانی با اعتبار 100 میلیارد ریال، بهره‌برداری از سومین خوابگاه متاهلی و دیگر اقدامات فرهنگی و ورزشی که منجر به کسب رتبه‌های برتر در سطح کشور شد از دیگر مباحثی بود که رئیس پیشین دانشگاه علوم پزشکی شیراز در صحبت‌هایش مطرح کرد. 

لطفی اشاره‌ای به اعتبارات کرد و گفت: پیگیری و دریافت اعتبارات مازاد به میزان 7705 میلیارد ریال از جمله اقدامات در حوزه اعتبارات است که البته بدهی دانشگاه در حال حاضر هزار میلیارد تومان است با توجه به گستردگی دانشگاه و شرایط کرونا خواهشم این است دانشگاه علوم پزشکی به اندازه گستردگی دانشگاه دیده شود.  

وی با بیان اینکه 29 درصد از بیماران جنوب کشور از استان‌های همجوار می‌آیند که بودجه‌های سلامت فارس را می‌بلعند، درخواست حمایت بیشتر از این دانشگاه از سوی وزارت خانه شد. 

لطفی همچنین به بخش عمران نیز اشاره و تصریح کرد: تعداد 201 پروژه در دست ساخت و 122 پروژه نیز احداث شده است. 

وی با بیان اینکه در بخش نیروی انسانی نیز اقدامات انجام شد، عنوان کرد: تعیین تکلیف و اخذ مجوز برای 1400 نفر مراقب پزشک خانواده سلامت شهری و به کارگیری 826 نفر مطابق با قوانین کار بعد از سال‌ها بلاتکلیفی، افزایش 700 پست هیئت علمی و 400 پست غیرعلمی از جمله اقدامات در زمینه نیروی انسانی است. 

لطفی خاطرنشان کرد: 25 کانکس جدید سیار خانه بهداشت عشایری ساخته شده و ساخت 35 کانکس برای سایر دانشگاه‌های کشور از جمله اقدامات در توسعه بهداشت است که علاوه بر آن‌ها 29 مرکز خدمات جامع سلامت شهری، 17 مرکز خدمات جامع روستایی، 16 پایگاه سلامت، 19 خانه بهداشت و پرداخت بیش از 8 هزار میلیارد ریال بدهی دارویی با تهاتر نیز انجام شده است. 

وی به تعامل بیشتر با خیرین عرصه سلامت اشاره و تصریح کرد: افزایش دو برابری تفاهم‌نامه‌ها با خیرین که ارزش آنها به هزار و 769 میلیارد ریال رسیده است از جمله اقدامات انجام شده است.  

لطفی با بیان اینکه برنامه‌محوری و شاخص‌محوری با تدوین برنامه راهبردی مدیریت بحران در کرونا مورد نظر بوده است، گفت: در دوران کرونا اقدامات بسیاری انجام که سبب شد استان فارس همواره رتبه برتر را در زمینه مدیریت این بیماری داشته باشد. 

راه‌اندازی مراکز 16 ساعته 3 هفته زودتر از کشور، راه‌اندازی پورتال جامع مدیریت واکسیناسیون کرونا، راه‌اندازی و تجهیز 3 بیمارستان پشتیبان در مجموعه‌های ورزشی و احداث مراکز خودرویی واکسن که برای نخستین بار در شیراز رخ داد بخشی از اقداماتی بود که رئیس پیشین دانشگاه به آن اشاره کرد. 

وی با بیان اینکه در مراکز خودرویی تزریق واکسن روزانه 2 هزار تا 2500 واکسن تزریق شده است، افزود: همچنین 29 مرکز جامع تزریق واکسن که روزانه 130 هزار دز واکسن تزریق می‌شود؛ دایر شده که امروز استان فارس در  تزریق واکسن رتبه اول کشور را دارد و واکسیناسیون جمعیت هدف تمام شده و لکه‌گیری نهایی است. 


اگر خوشت اومد لایک کن
0
آخرین اخبار