مرلو: توکیو را با هیچ المپیکی مقایسه نکنید/ به زندگی برمی‌گردیم

رئیس انجمن جهانی ورزشی نویسان با تاکید بر این که ژاپنی ها مشکلاتی در برگزاری سی و دومین دوره بازیهای المپیک داشتند گفت: این المپیک را نباید با هیچ دوره دیگری از این رویداد مقایسه کرد.

به گزارش ذاکرنیوز به توکیو، به بهانه المپیک و برگزاری سی و دومین دوره آن، علاوه بر ورزشکاران صاحب سهمیه و مربیان شان، افراد مرتبط دیگری هم به توکیو سفر کرده‌اند تا این رویداد که خاص و استثنایی‌تر از همیشه در حال برگزاری است را از نزدیک تماشا کنند.


از جمله این افراد «جیانی مرلو» است، رئیس ایتالیایی انجمن ورزشی نویسان جهان (ایپس) که یکی از افراد با بیشترین تجربه حضور در ادوار مختلف بازی‌های المپیک به حساب می‌آید.


با احتساب بازی‌های المپیک توکیو که در حال برگزاری است و «جیانی مرلو» هم در آن حضور دارد، وی ١٢ دوره حضور متوالی در ادوار مختلف بازی‌های المپیک تابستانی را تجربه کرده است. اگر تجربه ١٢ دوره حضور متوالی در ادوار مختلف بازی‌های المپیک زمستانی را هم در نظر بگیریم، وی در مجموع حضور در ٢٤ دوره بازی‌های المپیک را تجربه کرده است.


رئیس انجمن جهانی ورزشی نویسان با این تجربه گسترده از المپیک می‌گوید که بازی‌های ٢٠٢٠ قابل مقایسه با هیچیک از دوره‌های دیگر بازی‌ها نیست چون مسائل و مشکلاتی در جریان بازی‌ها وجود دارد که به خاطر کرونا است.


وی در گفتگو با خبرنگار اعزامی مهر به توکیو به مشکلاتی که برای پوشش خبری این دوره بازی‌ها ایجاد شده هم اشاره کرد اما در عین حال گفت اینکه تصمیم به برگزاری بازی‌ها گرفته شد قطعاً بهتر از تصمیم برای لغو آن بود.


* خبرنگار اعزامی مهر به توکیو: بالاخره المپیک با همه ابهاماتش و حرف‌های ضد و نقیض مبنی بر لغو آغاز به کار کرد، روند برگزاری بازی‌ها و میزبانی‌های ژاپنی‌ها را چطور می‌بینید؟


- جیانی مرلو، رئیس انجمن جهانی ورزشی نویسان: ژاپنی‌ها سردرگم هستند با این وجود تلاش می‌کنند بهترین کار را انجام دهند. سازماندهی بخش‌های مختلف خیلی خوب است.


* مشکل و کمبودی در میزبانی و برگزاری بازی‌ها وجود ندارد؟


- در بخشی مثل حمل و نقل مشکلاتی وجود دارد. نه اینکه حمل و نقل ایراد داشته باشد، بلکه منظورم این است که تعداد اتوبوس‌هایی که باید در اختیار باشد کم است. خبرنگاران نیاز دارند مدام بین سالن‌ها در رفت و آمد باشند اما ناکافی بودن تعداد اتوبوس‌ها باعث می‌شود که در این مسیر به مشکل بخورند.


* در مجموع این دوره بازی‌های المپیک را نسبت به دیگر ادوار بازی‌ها چطور می‌بینید؟


- المپیک توکیو را نباید با هیچ المپیک دیگری مقایسه کرد چون شرایطی که برای این المپیک وجود دارد هیچ زمان دیگری وجود نداشته است. المپیک این دوره تحت تأثیر کرونا برگزار می‌شود و این موضوع شرایط خاصی را ایجاد کرده است. شرایطی که در همه دنیا وجود دارد. ما کرونا را در همه کشورهای دنیا می‌بینیم و حالا مردمی از همه این کشورها دور هم جمع شده‌اند تا المپیک را برگزار کنند. پس توکیو را با هیچ المپیک دیگری مقایسه نکنید.


* به موضوع کرونا و برگزاری المپیک همزمان با پاندمی این ویروس اشاره داشتید، بهتر نبود در این شرایط بازی‌ها اصلاً لغو می‌شد؟


- نه اصلاً؛ تصمیم برای برگزاری بازی‌های توکیو بسیار بهتر از لغو این رویداد بود. همیشه مشکلات زیادی وجود داشته و اگر قرار بود با هر مشکل و مانعی، بشر تصمیم به لغو کاری که می خواسته انجام دهد، بگیرد که هیچ چیز جدیدی در طول تاریخ کشف نمی‌شد و همچنان مردم در شرایطی مثل شرایط باستان زندگی می‌کردند.


* به عنوان رئیس انجمن جهانی ورزشی نویسان پوشش خبری این دوره بازی‌ها در این شرایط استثنایی و فعالیت رسانه و نمایندگان شان را چطور می‌بینید؟


- طبیعتاً پوشش خبری این دوره بازی‌های المپیک سختی‌های خاص خود را دارد. ارتباط بین خبرنگاران و ورزشکاران خیلی کمتر از گذشته است و این موضوع روی کار رسانه تاثیر می‌گذارد اما چیزی که قطعی است، اینکه ما دوباره به شرایط کاری قبل بر می‌گردیم.


* به همه مواردی که المپیک توکیو را خاص و استثنائی کرده باید غیبت تماشاگران و جای خالی آنها در ورزشگاه‌ها را هم اضافه کرد، نظر شما چیست؟


- یکی از مشکلاتی که این بازی‌ها دارد، غیبت تماشاگران است، این موضوع بر همه چیز اثر می‌گذارد. تصور کنید که ورزشکاری پیروز می‌شود اما هیچ کسی در سالن نیست که پیروزی اش را با او شریک شود و کنارش خوشحالی کند، او فقط مربیانش را می بیند. البته این را هم نباید نادیده بگیریم که همان ورزشکار شاید از نزدیک حضور تماشاگران را حس نمی‌کند اما می‌داند که میلیون‌ها مردم از سراسر دنیا او را می ببینند.

اگر خوشت اومد لایک کن
0
آخرین اخبار