به گزارش ذاکرنیوز، مهدی معصومی ظهر پنجشنبه در آیین رونمایی از سند تحول حوزه هنری با اشاره به رویکرد جدید حوزه هنری در پرداختن به ظرفیت ها و مزیت های بومی و محلی استان ها اظهار داشت: از این رو نسبت به طراحی سند زیست بوم اقدام شد که تمامی ظرفیت ها و مزیت های استان شامل فرهنگی، هنری، علمی، صنعت، کشاورزی و غیره رونمایی و تهیه شده است.
وی با بیان اینکه طبق سند زیست بوم نقشه راه و تحول حوزه هنری تهیه شده است، گفت: در این سند بررسی شده که برجستگی های استان مازندران در چه زمینه هایی است و حوزه هنری پرچمدار هنر آئینی، سبک زندگی ایرانی اسلامی، فرهنگ علوی و پهلوانی است و تولیدات متمرکزی براساس این موضوعات انجام شد.
وی یادآور شد: چند رشته در مازندران ویژگی و هنرمندان قوی تری دارد که شامل هنرهای تصویری، فیلم مستند، هنرهای تجسمی، تصویرگری، نمایش و ادبیات پایداری است و تولیدات را روی این رشته ها متمرکز کردیم.
معصومی گرجی با اظهار اینکه طی یکسال گذشته نسبت به تولید فیلم، کتاب با موضوع ادبیات پایداری و نمایش هایی بومی و آئینی اقدام شده است، گفت: نقشه تحول مازندران در کشور به عنوان بهترین سند و نقشه راه معرفی شده است.
مدیر حوزه هنری مازندران از شکل گیری دبیرخانه دائمی مازندران خبر داد و گفت: مازندران را نباید فقط در یک هفته و جشن و سرور خلاصه کنیم زیرا سابقه وتاریخ کهن و قدرتمندی داریم و باید به ریشه وعمق مازندران بپردازیم.
وی افزود: تلاش شده است با حمایت هنرمندان تلاش می کنیم تا مازندران در سطح ملی دیده شود زیرا این استان در بسیاری از کارها دارای کمبود است و عرصه های فرهنگی و هنری استان ظرفیت بالایی دارد که باید معرفی و شناخته شود.
مدیر حوزه هنری مازندران ظرفیت روستاهای استان را بالا برشمرد و گفت: در سند تحول و نقشه راه به روستاهای استان پرداخته شده است و بخش عظیمی از آداب و رسوم و مفاخر استان در روستاها حضور دارند و حیف است این روستاها در سطح کشور و جهانی دیده نشوند.
معصومی گرجی بر ضرورت معرفی روستاهای الگو در استان تاکید کرد و گفت: به عنوان نمونه روستای قراخیل یک روستای خودکفاا محسوب می شود و باید آن را به کشور معرفی کرد.