به گزارش ذاکرنیوز، احمد دشتیزاده صبح امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به روند بهبودی وضعیت منطقه ویژه اقتصادی بوشهر، اظهار داشت: تا بهمنماه سال گذشته این منطقه ویژه 16 میلیارد تومان بدهی در امور پرداخت حقوق کارکنان، مالیات و بیمه داشت که با پیگیریهای انجام شده حقوق کارکنان بهروز شده است.
وی از تشکیل 3 پرونده اقتصادی تخلف در منطقه ویژه اقتصادی بوشهر خبر داد و بیان کرد: 124 هکتار اراضی منطقه ویژه اقتصادی بوشهر در مقاطع مختلف به برخی افراد بهعنوان شهرک گردشگری واگذار شد که این افراد از ابر بدهکاران یکی از بانکها هستند.
مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی بوشهر با بیان اینکه این افراد زمین منطقه ویژه را به ارزش 35 میلیارد تومان دریافت کردهاند، تصریح کرد: این گروه هیچ مبلغی برای دریافت زمین به منطقه ویژه اقتصادی بوشهر پرداخت نکردهاند.
دشتیزاده با اشاره به اینکه این افراد 124 هکتار اراضی یاد شده را به 922 پلاک برای فروش و واگذاری تقسیم کردهاند، خاطرنشان کرد: کمتر از 50 درصد آن به فروش رسیده و این در حالی است که طبق قانون مناطق آزاد و ویژه اقتصادی زمانی سند صادر میشود که پایان کار اجرا طرحها صادر شده باشد.
وی از صدور 922 سند تک برگ برای زمینهای یاد شده خبر داد و بیان کرد: با توجه به غیرقانونی بودن صدور سند برای این اراضی باید اصل سند و تمامی اسناد دیگر باطل شود.
مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی بوشهر با اشاره به اینکه استاندار، مسئولان سیاسی، دستگاههای انتظامی، قضایی، امنیتی و بازرسی برای برخورد با متخلفان پای کار هستند و پشتوانه مهمی محسوب میشوند گفت: اکنون پرونده این تخلف زمینخوار در دادگاه در حال بررسی است.
دشتیزاده با اشاره به اینکه حکم قضایی 60 درصد اراضی یاد شده برای بازگشت به بیتالمال صادر شده است تصریح کرد: حکم قضایی بیش از 70 هکتار از 124 هکتار اراضی یاد شده برای باری برگشت به بیتالمال صادر شده است که ارزش آن 800 میلیارد تومان است.
وی با بیان اینکه زمان فروش اراضی 124 هکتار به این گروه هر متر مربع 7 هزار تومان بود، افزود: زمین یاد شده به این فرد هر متر مربع 1500 تومان به فروش رسید که مبلغ آن هم پرداخت نکرد.
مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی بوشهر پرونده دوم زمینخواری در منطقه ویژه را تحت عنوان بازارچه بینالمللی اعلام کرد و افزود: این فرد 17 سال پیش با یکی از بانکهای ملی در مناطق شمالی تهران 35 میلیارد تومان وام در مقابل وثیقه این زمین دریافت کرد و این درحالی است که 11 وام در عرصههای گوناگون به ارزش 1000 میلیارد تومان دریافت میکند.
دشتیزاده اضافه کرد: 70 هکتار اراضی 124 هکتاری یاد شده حکم قضایی آن صادر شده که پس از تایید در دادگاه تجدید نظر، به منطقه ویژه اقتصادی و بیتالمال برگردانده میشود.
وی با اشاره بازگشت 3 هکتار زمین منطقه ویژه اقتصادی بوشهر به بیتالمال بیان کرد: مساحت اراضی منطقه ویژه اقتصادی بوشهر 550 هکتار است که برای ساخت 200 واحد اقدام شده و اکنون 36 واحد صنعتی در آن فعال است.
مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی بوشهر با اشاره به فعال بودن 42 واحد خدماتی در این منطقه خاطرنشان کرد: 16 واجد صنعتی و 6 واحد خدماتی در منطقه ویژه اقتصادی بوشهر راکد است و 20 واحد صنعتی و 13 واحد خدماتی دیگر نیمه تمام است که نیاز به همکاری بانکها برای تکمیل شدن آنها دارد.