عضو کمیسیون فرهنگی مجلس: در اختصاص بودجه در کشور شاهد کاریکاتوری بودن بودجه هستیم

عضو کمیسیون مجلس شورای اسلامی گفت: در اختصاص بودجه در همه بخش‌های کشور شاهد کاریکاتوی بودن بودجه هستیم، یک جا رشد بیش از حد و در جای دیگر بسیار کم است.

به گزارش ذاکرنیوز ، حجت‌الاسلام و المسلمین جواد نیک‌بین عصر امروز در نشست کارگروه ورزش و جوانان استان چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: هدف از سفرهای استانی اطلاع از ظرفیت‌ها و استعدادها و شناسایی نقاط ضعف برای قانون‌گذاری و استفاده از ظرفیت اجرایی کشور است.

وی افزود: در کشور بیشتر از فقر مالی فقر فکری داریم و 70 درصد بودجه کشور صرف حقوق کارکنان دولت می‌شود در حالی که 30 درصد از مجموع کارکنان فعال هستند و اگر 70 درصد صرف پروژه‌های عمرانی شود بسیار سریعتر به پایان می‌رسند.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی بیان داشت: بخش خصوصی باید وارد شود چراکه براساس فرمول هزینه فایده عمل کرده و موفق‌تر بوده و هزینه‌ها نیز کاسته می‌شود، بهترین روش جلوگیری از پیشرفت مردم دولت‌ها هستند بنابراین هرجایی که پیشرفت لازم است باید از بخش خصوصی بهره بگیریم.

نیک‌بین عنوان داشت: در اختصاص بودجه در همه بخش‌های کشور شاهد کاریکاتوری بودن بودجه هستیم و یک‌جا رشد بیش از حد و در جای دیگر بسیار کم است و رشد ناسالم بودجه مشاهده می‌شود و مسئولان کشور باید باور کنند هزینه کردن در بخش ورزش، صرفه‌جویی و کاهش هزینه‌های کشور بوده و موجب کم شدن فشار مالی بر بخش‌های پزشکی، زندان‌ها و... می‌شود.

وی با اشاره به اینکه اعتبارات در بخش ورزش بسیار کم بود و اکنون 170 درصد رشد داشته است، تصریح کرد: تا وقتی از دیگران کمک دریافت کنیم رشدی در ورزش نخواهیم داشت و در استان چهارمحال و بختیاری سرمایه‌های مادی و مالی وجود دارد که باید از صاحبان سرمایه درخواست اسپانسری شده و اعتماد ایجاد شود.

نیک‌بین گفت: منابع باید براساس محرومیت مناطق، استعداد و ظرفیت رشد، وسعت و جمعیت توزیع شود و در مجلس پیگیر مسائل مختلف از جمله ارزش افزوده در ورزش و ماده 88 قانون مربوط به واگذاری‌ اماکن ورزشی پیگیری می‌شود که ضروری است در استان نیز باید مسئولان با همت مسائل را برطرف کنند.

سرانه ورزشی استان بسیار کمتر از سرانه کشوری است

اردشیر جانثار، مدیر ورزش و جوانان شهرکرد، به نمایندگی از سوی ادارات ورزش و جوانان شهرستان‌های دهگانه استان چهارمحال و بختیاری نیز در این نشست بیان داشت: ورزش استان در حوزه‌های امور عمرانی، اداری و ورزشی دچار مشکل است و در بخش عمرانی زیرساخت‌ها کم است و روبه‌ فرسودگی می‌رود و نیاز به تعمیرات دارد اما بودجه عمرانی استان ناچیز است.

وی ادامه داد: سرانه فضای ورزشی در جهان 8 متر، در کشور بیش از 50 سانتیمتر و در استان چهارمحال و بختیاری 32 سانتیمتر، در مرکز استان 23 سانتیمتر است و در حالی که رتبه سیزدهم کشور در بخش قهرمانی را داریم 30 درصد زیرساخت‌ها را دارا هستیم و شهرکرد که ویترین ورزش استان است و بسیاری از مسابقات در آن برگزار می‌شود رتبه هفتم زیرساخت استان را دارد.

جانثار بیان کرد: استان 50 هیأت‌ ورزشی متناسب با فدراسیون دارد و 500 هیأت نیز در بخش‌ها، شهرها و شهرستان فعال هستند اما دفتر مشترکی برای هیأت‌ها نداریم که اعضا گردهم جمع شده و تصمیم‌گیری کنند، کلنگ خوابگاه ورزشی که به صورت هتل‌آپارتمان است از سال 81 زده شده و پیشرفت 40 درصدی داشته و اعتباری بالغ بر 200 میلیارد تومان برای تکمیل آن مورد نیاز است.

 وی اضافه کرد: ترکیب بخش ورزش با بخش جوانان سنخیتی ندارد و درخواست می‌شود تفکیک این دو بخش در مجلس پیگیری شود تا بتوان موضوعات را بهتر و با فراغ بال بیشتر پیگیری کرد.


اگر خوشت اومد لایک کن
0
آخرین اخبار