به گزارش ذاکرنیوز، فاطمه محمدبیگی در گفتوگو با تسنیم، با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی استان قزوین بیش از 80 میلیارد تومان از بودجه مالیات بر ارزش افزوده طلب دارد، گفت: متأسفانه شاهد عدم تحقق 70 درصدی بودجه ارزش افزوده هستیم و عملکرد سازمان برنامه و بودجه در این حوزه بسیار ضعیف بوده و به همین خاطر در این بخش مطالبه جدی داریم.
وی با بیان اینکه اعتبارات ارزش افزوده برای برخی دستگاه حکم آب حیات دارد، گفت: در حوزه سهم یکدرصدی بخش بهداشت درمان از مالیات ارزش افزوده در عرصههایی مانند سلامت که جنبه عدالت عمومی برای مردم دارد و مردم تبعیضها را لمس میکنند، مطالبات زیادی وجود دارد که باید با تلاش دولت هر چه زودتر محقق شود.
محمدبیگی در ادامه با تأکید بر لزوم تقویت بعد نظارتی مجلس اضافه کرد: اینکه باید ابعاد نظارتی مجلس را تقویت کنیم، به چگونگی بررسی گزارشهایی برمیگردد که دستگاههای نظارتی مجلس یعنی دیوان محاسبات یا مرکز پژوهشها ارائه میدهند. به همین خاطر اگر بخواهیم 4 شعار اصلی مجلس یازدهم یعنی کارآمدسازی، هوشمندسازی، مردمیسازی و شفافسازی را سرلوحه کارمان قرار دهیم، قاعدهاش این است که جلسات منظمی را با نهادهای نظارتی داشته باشیم.
وی ادامه داد: در همین راستا بنا شده تا پایان سال 7 جلسه با هر هیئت حسابرسی دیوان محاسبات داشته باشیم که هر هیئت موضوعات اولویتدارش را متناسب با حوزههای انتخابیه بگوید و موضوعات استانی را هم در کنارش بررسی کنیم. برای نمونه یکی از مشکلات ما در حوزه کشورداری سوء مدیریت جدی بانکهاست و کمک نهادهای نظارتی به مجلس میتواند نظارت در حوزه بانکها را تقویت کند.
نماینده مردم قزوین، آبیک و البرز در مجلس در ادامه با یادآوری اینکه نمایندگان مجلس ناظر شوراهای شهر هستند، گفت: وقتی مجلس میتواند به معنای واقعی نظارت کند که بتواند بر دستگاههایی مانند دیوان محاسبات و مرکز پژوهشها هم نظارت کند. البته ما از یک خانواده هستیم و امروز بیش از هر نهاد دیگری با همدیگر و در کنار هم باشیم.
محمدبیگی افزود: اینکه بر اساس تفاسیر در حوزه نظارت بر شهرداریها ورود نکنیم، یا نیاز به استفساریه و یا تصریح مؤکد در قانون دارد که باید آن را عملیاتی کنیم و با توجه به وظایف قانونی مجلس در حوزه نظارت بر شوراها و شهرداریها به نظر میآید باید مطالبه کنیم تا موضوع حل شود.