به گزارش ذاکرنیوز به نقل از پایگاه خبری استانداری، سیداحسان عسکری در نشست کمیته برنامهریزی توسعه گیاهان دارویی کهگیلویه و بویراحمد اظهار داشت: برای توسعه اشتغال، تولید و درآمد هم در پروژههای خُرد و کلان هم در فعالیت های جمعی و فردی باید سرمایه گذاری شود.
وی عنوان کرد: زمانی رویکرد استان تعریف اَبَر پروژه ها بود اما پس از مدتی متوجه شدیم که رویکرد صنایع بزرگ نمی تواند تامین کننده همه نیازها باشد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کهگیلویه و بویراحمد افزود: باید هم پروژه بزرگ مدنظر داشته باشیم هم اینکه با یک رویکرد آگاهانه پروژههایی که به اقتصاد خانواده ها کمک میکنند مورد توجه باشد.
وی با اشاره به اینکه کشت گیاهان دارویی میتواند به توسعه اقتصاد خانوارها کمک کند، افزود: سیاستگذاری در این حوزه باعث تخصیص اعتبارات و منابع مختلف بانکی بیشتری می شود.
عسکری با بیان اینکه در این زمینه با مشارکت بنیاد علوی اقداماتی در دست انجام است، گفت: با برگزاری مستمر جلسات گیاهان دارویی اقدامات خوبی صورت گرفته و کارهای زیادی به نتیجه رسیده است.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: در حوزه فرآوری گیاه بلوط کارهای خوبی انجام و با ترکیب آرد بلوط و آرد گندم تولیدات متنوعی ایجاد شده است.
وی با بیان اینکه بالغ بر 200 نفر با مراجعه به بنیاد علوی متقاضی کشت گیاهان دارویی هستند، افزود: برخی از متقاضیان در حوزه جهاد کشاورزی می باشند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری با بیان اینکه گیاهان دارویی یکی از محورهای توسعه استان است، گفت: محققان استان با استفاده از لایه میانی بلوط و همچنین سیر و موسیر دارویی برای مصرف دام تولید کردند.
عسکری عنوان کرد: با استفاده از گیاهان دارویی در حال تولید داروهایی برای مصرف انسانی هستیم که تولید این دارو زمانبر است.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خاطرنشان کرد: برخی از تجار کشور روسیه خواستار صادرات گیاهان دارویی استان به این کشور هستند که در حال فراهم کردن مقدمات این کار هستیم.
سید علی معتمدیپور رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد نیزدر این نشست گفت: ساماندهی سایت صادرات گیاهان دارویی نهایی شده است.