معاون استاندار خراسان‌جنوبی:

سهمیه آرد نانوایان خوش پخت و با کیفیت افزایش می یابد

معاون استاندار خراسان‌جنوبی گفت: برای نانوایی‌هایی که نان باکیفیت پخت می‌کنند، ابزار تشویقی در نظر گرفته شده و سهمیه آرد آنها افزایش خواهد یافت.

به گزارش ذاکرنیوز، جواد اشرفی عصر چهارشنبه در کارگروه آرد و نان خراسان جنوبی در خصوص درصد سبوس‌گیری آرد تولیدی از کارخانجات آرد برای انواع نان، اظهار کرد: با کلیت کمتر سبوس‌گیری آرد موافق هستیم و در این زمینه باید برنامه‌ریزی هایی صورت گیرد.


معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان جنوبی با بیان اینکه استاندارد سبوس گیری برای نان تافتون و لواش ۱۱ تا ۱۸.۵ درصد است، بیان کرد: استاندارد سبوس گیری برای آرد سنگک ۶ تا ۱۱.۵ درصد است که رعایت این میزان نیاز به نظارت‌ها متعدد دارد.


اشرفی با تأکید بر اینکه در حال حاضر زمان اجرای طرح کاهش سبوس گیری از آرد به دلیل نظرات اعضای کارگروه مربوطه مناسب نیست، افزود: باید درصد سبوس گیری براساس استانداردها انجام شود چرا که افزایش سبوس‌گیری ارزش غذایی نان را پایین می‌آورد.


وی ادامه داد: کارخانه‌های آرد و نان استانداردها را در سبوس‌گیری آرد مدنظر قرار دهند و نظارت‌ها هم توسط مجموعه‌های نظارتی و بهداشتی انجام شود.


معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان جنوبی با اشاره تعیین تکلیف نان با مواد افزودنی نیز گفت: افزودنی‌ها تنها برای نان تافتون مجاز است که نرخ نهایی قیمت نان با مواد افزونی در کارگروه بعدی آرد و نان اعلام خواهد شد.


اشرفی بیان کرد: در زمینه تصویب نرخ حمل آرد به تفکیک کارخانه و شهرستان‌ها هم مقرر شد در جلسه بعدی با ارائه‌های کارشناسی این موضوع مورد بررسی بیشتر قرار گیرد.


وی با بیان اینکه، بیان کرد: ابزار تنبیهی نیز برای نانوایی‌هایی که استانداردها و ضوابط را رعایت نکنند در نظر گرفته می‌شود.


معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان جنوبی با بیان اینکه در کارگروه پایش آرد و نان یک سامانه پیامکی داریم، یادآور شد: این سامانه تخلفات را اطلاع‌رسانی می‌کند و قرار است برای این منظور از سامانه جهاد کشاورزی خراسان جنوبی نیز استفاده شود.


اشرفی گفت: طبق ابلاغ نامه دفتر حراست مرکزی شرکت بازرگانی دولتی ایران زدن برچسب بر روی کیسه‌های‌های آرد مبنی بر فروش آزاد ممنوع است.

اگر خوشت اومد لایک کن
0
آخرین اخبار