دولت آلمان واگذاری بخشی از ترمینال هامبورگ به چین را تایید کرد

سخنگوی دولت آلمان اعلام کرد که برلین مشارکت شرکت چینی کاسکو در یک ترمینال کانتینری در بندر هامبورگ را تایید کرد.

به گزارش ذاکرنیوز به نقل از نشریه "فوکوس" آلمان، دولت آلمان مشارکت حداقلی 24.9 درصد سهام شرکت چینی کاسکو در ترمینال کانتینری تولرورت در بندر هامبورگ را تایید کرد.

پس از شک و تردیدهای فراوان، دولت فدرال آلمان تایید کرد که شرکت کشتیرانی چینی کاسکو می تواند به بندر هامبورگ وارد شود. استفن هبستریت، سخنگوی دولت آلمان شامگاه چهارشنبه گفت: دولت فدرال همچنان به این واقعیت پایبند است که Cosco ممکن است «سهم کمتر از 25 درصد» را در ترمینال کانتینری در تولرورت به دست آورد. این ترمینال توسط شرکت بندر هامبورگ HHLA اداره می شود.

این مقام آلمانی گفت: ترمینال کانتینری HHLA در Tollerort اکنون به عنوان اپراتور زیرساخت های حیاتی مطابق با الزامات قانونی در نظر گرفته می شود.به گفته وی تصمیم کابینه فدرال از پایان اکتبر برای به اصطلاح ممنوعیت جزئی خرید که بر اساس آن کاسکو ممکن است حداکثر 24.99 درصد را به دست آورد، تغییری نخواهد کرد. وی توضیح داد: دولت فدرال امروز طی نامه‌ای به طرف‌های خرید تأیید کرد که قراردادهای خرید تجدیدنظر شده مطابق با شرایط ممنوعیت جزئی است.

کابینه فدرال آلمان به Cosco اجازه داد تا در ماه اکتبر با وجود نگرانی های سیاسی گسترده وارد بندر هامبورگ شود. تحت فشار چندین وزارتخانه، این شرکت دولتی تنها اجازه داشت سهام اقلیت کمتر از 25 درصد را در اختیار داشته باشد.

با این حال، پس از آن، اداره فدرال امنیت اطلاعات (BSI) ترمینال کانتینری در Tollerort را به عنوان یک زیرساخت حیاتی طبقه بندی کرد. HHLA در ماه آوریل اعلام کرد که این "در پایان سال 2022 مورد بحث قرار گرفت و در ابتدای سال 2023 ثبت شد." وزارت اقتصاد فدرال آلمان پس از آن اعلام کرد که با طبقه بندی جدید ترمینال شرایط تغییر کرده است و این وزارتخانه اثرات آن بر واقعیت ها را بررسی خواهد کرد. ظاهراً این بررسی ها اکنون به پایان رسیده است.

پیش از این نهادهای امنیتی آلمان هم زمان با درخواست پکن برای سیاسی نکردن روابط اقتصادی، ادعا کرده بودند که احتمال بهره برداری چین از سهام خود در زیرساخت های حیاتی آلمان به عنوان اهرمی برای پیگیری و دستیابی به اهداف سیاسی، وجود دارد.

کمیسیون اتحادیه اروپا و نهادهای امنیتی در آلمان پیش از این با سرمایه‌گذاری چینی‌ها در هامبورگ مخالفت کرده بودند زیرا چنین سرمایه‌گذاری می‌تواند باعث انتقال اطلاعات حساس در مورد فعالیت بندری هامبورگ به چین شود.

بر اساس نظرسنجی ها اکثر آلمانی‌ها با توافقنامه واگذاری بندر هامبورگ به چین مخالف هستند.

 

اگر خوشت اومد لایک کن
0
آخرین اخبار