درمانگاه شهر دورود جوابگوی نیاز‌های درمانی مردم نیست

رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دورود گفت:درمانگاه بیمارستان شهدای هفتم تیر دورود جوابگوی نیاز‌های درمانی جمعیت این شهرستان نیست.

به گزارش ذاکرنیوز،  توران چگنی عصر  امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه این شهرستان اظهار داشت: مرحله دوم بخش جدید اورژانس درمانگاه دورود با متراژ حدود هزار متر در آینده نزدیک به بهره برداری می‌رسد و بهره برداری این بخش ملزم به راه اندازی آسانسور بوده که کارهای آن انجام شده است.

وی افزود: در آینده نزدیک، کانکس درمانگاه عمومی بیمارستان شهدای هفت تیر دورود از محوطه این بیمارستان به فضای اورژانس جدید منتقل می‌شود و باعث رضایتمندی بیماران خواهد شد.

رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دورود با بیان اینکه بیمارستان شهدای هفتم تیر در حال حاضر تنها بیمارستان دولتی است که فاقد دستگاه سی‌تی‌اسکن بوده عنوان کرد: با پیگیری های ریاست دانشگاه علوم پزشکی لرستان و نماینده نماینده مردم دورود وازنا در مجلس یک دستگاه سی‌تی‌اسکن 16 اسلایس خریداری شده است.

وی درباره رعایت زیرساخت های علمی و استاندارد در نصب دستگاه سی‌تی‌اسکن در تنها بیمارستان دولتی دورود گفت: آماده سازی فضا برای دستگاه سی‌تی‌اسکن با هزینه‌ای بالغ‌بر یک میلیارد تومان انجام شده که با بهره‌برداری از این دستگاه از ارجاع بیماران به‌ویژه مصدومان سوانح جاده‌ای به شهرهای دیگر جلوگیری می‌شود.

چگنی به مشکلات بخش دیالیز بیمارستان شهدای هفت تیر دورود  اشاره کرد و گفت: فضای فعلی این بخش با 12 تخت و 1 تخت ایزوله از نظر فضای فیزیکی مطابق با استاندارد نیست؛ امیدواریم بتوانیم در اسرع وقت این بخش ارتقا دهیم .

وی با بیان اینکه شهرستان دورود با کمبود پزشک مواجه است، خاطر نشان کرد: در حال حاضر درمانگاه بیمارستان شهدای هفتم تیر دورود جوابگوی نیاز‌های درمانی جمعیت این شهرستان نیست، که امیدواریم با افزایش پزشکان عمومی و انتقال این درمانگاه به فاز دوم  اورژانس مشکلات آن را حل می‌کنیم.

رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دورود  با بیان اینکه نبود دستگاه MRI یکی دیگر از مشکلات شهرستان دورود در بخش بهداشت و درمان است، افزود: بخش خصوصی به دنبال تهیه این دستگاه است و هر همکاری از جانب شبکه بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی لازم باشد، انجام می‌شود؛ البته پیگیری برای خرید یک دستگاه MRI دولتی در حال انجام است، که بتوانیم راه اندازی کنیم.

چگنی تصریح کرد: اعتبارات دولتی هرچند که به بیمارستان اختصاص داده شود اما هزینه ها در بیمارستان زیاد است، تجهیزات پزشکی و دارو ها نیز گران هستند.

وی ادامه داد: نیاز به کمک  مجمع خیرین سلامت داریم؛ اگر خیرین به بیمارستان شهدای هفتم تیر دورود کمک کنند روز به روز شاهد افزایش امکانات و تجهیزات درمانی، فضای فیزیکی بیمارستان، کیفیت خدمات بهداشتی و درمانی خواهیم بود.

ضرورت احداث بیمارستان گهر دورود

جواد طرهانی سرپرست بیمارستان شهدای هفتم تیر دورود نیز  اظهار داشت: اگر بیمارستان 250 تختخوابی گهر دورود ساخته شود، مشکلات بیمارستان شهدای هفتم تیر دورود نیز رفع می‌شود.

سرپرست بیمارستان شهدای هفتم تیر دورود با بیان اینکه بیمارستان شهدای هفتم‌تیر دورود سال 1365 بنا و شروع به کار کرده و مزین به نام مبارک شهدای هفتم تیر است خاطرنشان کرد: این بیمارستان از لحاظ نیروی انسانی قطعا با کمبود نیرو مواجه است، تعدادی از نیروها نیز سابقه بالای دارند به خصوص بخش خدمات که  دارند، بازنشسته می‌شوند.

طرهانی تصریح کرد: از لحاظ فضای فیزیکی  بیمارستان شهدای هفتم تیر دورود قدمت بالا دارد و فرسوده است و تنها بیمارستان دولتی است که به مردم خدمات می‌دهد.

وی بیان کرد: اصلی‌ترین مشکل ما در حال حاضر مالی‌ است و با توجه به تحریم‌های ظالمانه‌ای که در سالیان اخیر اتفاق افتاده ما  در  خرید تجهیزات، دارو تحریم هستیم.

سرپرست بیمارستان شهدای هفتم تیر دورود تصریح کرد: کمبود پزشک دامن گیر کل شهرستان‌های لرستان شده و علت این است که پزشکان عمومی در این بازده تخصص قبول شدند، تلاش می‌کنیم مشکلات کمبود پزشک را حل کنم.


اگر خوشت اومد لایک کن
0
آخرین اخبار