به گزارش ذاکرنیوز، منابع آگاه خبر دادند، اطلاعات شخصی 237 هزار تن از کارکنان دولتی فعلی و سابق فدرال در بخش حمل و نقل آمریکا لو رفته است.
براساس این گزارش، این رخنه اطلاعاتی به سیستم های ارزیابی مزایای حمل و نقل «ترانسرو» را که در آن برخی هزینه های رفت و آمد کارکنان دولتی پرداخت می شود، آسیب می رساند. البته هنوز مشخص نیست که آیا هیچ یک از این اطلاعات شخصی برای اهداف جنایی استفاده شده است.
در این گزارش آمده است اداره حمل و نقل در ایمیلی که به دست رویترز رسیده، کنگره را از این موضوع مطلع کرده است. در این ایمیل آمده است که تحقیقات اولیه درباره لو رفتن این اطلاعات شخصی نشان می دهد که این رویداد باعث ایجاد اختلال در سیستم های خاصی در اداره حمل و نقل شده که برای عملکردهای اجرایی مورد استفاده قرار می گیرد.
در همین حال اداره حمل و نقل در بیانیه ای که یک نسخه از آن را برای رویترز ارسال کرده اعلام کرده درز این اطلاعات هیچ تاثیری بر سیستم های امنیتی حمل و نقل نگذاشته است. اما در این بیانیه مشخص نشده که چه کسی مسئول این کار است.
براساس این بیانیه، این اداره در حال تحقیق بر روی این موضوع است و دسترسی به سیستم مزایای حمل و نقل را تا زمانی که امنیت آن به طور کامل برقرار شود، متوقف می شود.
حداکثر کمک هزینه رفت و آمد برای کارکنان فدرال ماهانه 280 دلار است. در حال حاضر اطلاعات 114 هزار از کارکنان فعلی و 123 هزار تن از کارکنان سابق بخش حمل و نقل، منتشر شده است.
این در حالی است که اطلاعات مربوط به کارکنان فدرال و نهادهای مختلف آمریکا در گذشته نیز هدف حمله هکرها قرار گرفته است. در سال های 2014 و 2015 نیز اطلاعات حساس بیش از 22 میلیون نفر از جمله اطلاعات بیش از 4 میلیون نفر از کارکنان فعلی و فدرال آمریکا به همراه اطلاعات اثرانگشت حدود 6 میلیون نفر از کارکنان دولتی، منتشر شد.
در سال 2021 رویترز در گزارشی خبر داد که هکرهای روسی با استفاده از «سولار ویندز» و یک نرم افزار مایکروسافت، شبکه های طبقه بندی نشده وزارت دادگستری را مورد حمله قرار داده و ایمیل های وزارت خانه های خزانه داری، بازرگانی و امنیت داخلی را خواندند. در جریان این حمله اطلاعات 9 نهاد فدرال دولتی هک شد.
این در حالی است که چندی قبل روزنامه نیویورک تایمز گزارش داد که مجموعه جدیدی از اسناد طبقهبندیشده آمریکا در فضای مجازی به بیرون درز کرده که شامل اسرار امنیت ملی آمریکا در مورد اوکراین، چین و خاورمیانه است.
بر اساس ارزیابی های رویترز، درز این اطلاعات ممکن است یکی از بزرگترین رویدادهای این چنینی از سال 2013 تاکنون باشد. در آن سال بیش از 700 هزار سند و ویدئو از پیام های دیپلماتیک به وب سایت ویکی لیکس درز کرد. در همین حال آژانس امنیت ملی آمریکا اظهار کرد که این اسناد افشا شده ممکن است جعلی باشند.