رئیس مؤسسه تحقیقات برنج کشور:

حفظ سنت شالیکاری در گیلان ضرورت دارد

رئیس مؤسسه تحقیقات برنج کشور با تاکید بر اینکه حفظ سنت شالیکاری در استان ضرورت دارد، گفت: اشتغال، اقتصاد و معیشت گیلان وابسته به کشاورزی بوده و باید این سنت ماندگار حفظ شود.

به گزارش ذاکرنیوز، مریم حسینی در گفتگو با  مهر، اظهار کرد: رعایت برخی ساز و کارها و شیوه نامه‌ها در کشاورزی سبب می‌شود تا نتیجه مثبت و اثرگذاری در تولید محصول حاصل شود.


وی به تشریح شیوه نامه کشاورزی اصولی و علمی پرداخت و افزود: تنظیم مقررات استفاده از نهاده‌های کشاورزی و همچنین رعایت تقویم زراعی منجر به افزایش محصول می‌شود.


رئیس مؤسسه تحقیقات برنج کشور با تاکید بر نگاه پژوهش محور در کشت و زرع، بیان کرد: با بهره گیری از آموزه‌های پژوهشی و علمی می‌توان کشاورزی مطلوب و اثربخشی را تجربه کرد.


حسینی با اشاره به معیارهای ترسیم تقویم زراعی، اضافه کرد: میزان آب دسترسی به اراضی کشاورزی یکی از پیش نیازهای ترسیم تقویم زراعی است و نوع چیدمان تقویم زراعی ارتباط مستقیمی با میزان دسترسی آب کشاورزی دارد.


وی با بیان اینکه زراعت برنج جزو فرهنگ مردم گیلان است، افزود: در کنار پیوست اقتصادی زراعت برنج، در هم تنیدگی کشاورزی و شالیکاری با فرهنگ و آداب و رسوم سبب شده تا این حرفه از دیرباز مورد توجه گیلانی‌ها قرار گیرد.


رئیس مؤسسه تحقیقات برنج کشور با اشاره به اهمیت و جایگاه کشت برنج و شالیکاری در گیلان، بیان کرد: اقتصاد و رونق گردشگری در گیلان به شالیکاری وابسته است.


حسینی با تاکید بر اینکه حفظ سنت شالیکاری در گیلان بسیار ضرورت دارد، گفت: اشتغال، اقتصاد و معیشت گیلان وابسته به کشاورزی و شالیکاری است و باید این سنت ماندگار، حفظ شود.


وی با تاکید بر استفاده از ارقام اصلاح شده، افزود: استفاده از ارقام اصلاح شده، زودرس و مقاوم بوده و بسیار پرمحصول است.

اگر خوشت اومد لایک کن
0
آخرین اخبار