جشنواره گفتمان خدمت؛ فرصتی برای بروز استعداد‌، ابتکار و خلاقیت

نخستین جشنواره " گفتمان خدمت" با هدف شکوفایی استعدادها و ایجاد خلاقیت و ارائه خدمات در سطوح مختلف جامعه در ساری برگزار شد

به گزارش ذاکرنیوز، آیت‌الله محمدباقر محمدی‌لائینی نماینده ولی فقیه در مازندران در اختتامیه نخستین جشنواره " گفتمان خدمت" ویژه " فعالین تبلیغی، جهادی و مراکز نیکوکاری‌" در ساری ضمن گرامی داشت نام و یاد سردار سلیمانی با بیان اینکه غرفه‌های این جشنواره نشان دهنده خلاقیت، ابتکار و استعداد ارگان‌ها و نهادهای شرکت کننده است، اظهارداشت: غرفه‌ها در کنار نشان دادن خلاقیت، ابتکار و استعداد نشان دهنده اراده، علاقه و دغدغه در امور جهادی، فرهنگی و تبلیغی هستند و نشان دهنده ظرفیت بالای مازندران در این عرصه‌هاست.

وی افزود: این فعالیت‌ها در زمینه‌های مختلف باعث بروز و ظهور استعداد و علاقه طلاب و غیرطلاب می‌شود و این اهمیت دارد.

امام جمعه مرکز استان مازندران تصریح کرد: مجموعه‌هایی که در کانون‌های فرهنگی، حوزه علمیه و گروه‌های جهادی دیده‌‌ایم نشان داده‌اند که علاوه بر بروز استعداد، علاقه و اشتیاق در میان جوانان حوزوی و غیرحوزوی بالاست.

آیت‌الله لائینی تبلیغات در این حوزه‌ها را ضروری برشمرد و تصریح کرد: تبلیغ و جهاد تبیین در این زمینه ضرورت دارد، باید نشان دهیم و ریا محبوب داشته باشیم این جشنواره سرآغازی باشد برای تداوم این کارها و ارتباط بین مجموعه‌ها.

حجت‌الاسلام بشیر عالیشاه مدیرکل کمیته امداد مازندران نیز ضمن گرامی داشت دهه بصیرت و شهادت سردار سلیمانی، جشنواره " گفتمان خدمت" را ظرفیتی برای روحانیت به منظور امور جهادی و خدمت برشمرد و با توجه به بیانات مقام معظم رهبری، اظهارداشت: در کلام مقام معظم رهبری روحانیت سه وظیفه دارد، هدایت فکری و دینی، هدایت سیاسی و بصیرت‌افزایی و هدایت و راهنمایی با حضور در عرصه‌های اجتماعی.

وی تصریح کرد: شاهد بودیم که از سال 42 تا الان و خصوصاً ایام کرونا، روحانیت چه کارهایی انجام داده‌اند.

دبیر جشنواره " گفتمان خدمت" با برشمردن اهداف این جشنواره، بیان کرد: ایجاد انگیزه و امیدافزایی عمومی نسبت به آینده کشور، ترویج فرهنگ خیر و احسان و نشر سنت‌های حسنه، تعامل و هم‌افزایی مستمر فعالان جهادی و معرفی خدمات و ظرفیت‌های نیکوکاری ، جهادی و تبلیغی، ارتقاء گسترش فعالیت‌های گروه‌های جهادی و نیکوکاری از اهداف این جشنواره بود.

مدیرکل کمیته امداد مازندران خاطر نشان کرد: 37 غرفه دایر کردیم که به تفکیک 22 غرفه مراکز نیکوکاری، 6 غرفه حوزه علمیه خواهران، 6 غرفه حوزه علمیه برادران و 3 غرفه گروه جهادی و تعداد 185 روحانی فعال اعم از غرفه‌داران، مسئولین تشکل‌ها، مدیران ستادی و جهادی داشته‌ایم.

وی با بیان خروجی این کار ، افزود: ایجاد تعامل کارآمد و موثر در جامعه، شناسایی عملکرد روحانیت در خدمت به مردم ، شناسایی تشکل‌های فعال و ایجاد ارتباط بین آنها، هم‌افزایی مراکز نیکوکاری، حوزه علمیه و گروه‌‌های جهادی، تبیین ظرفیت‌های مراکز نیکوکاری و گروه‌های جهادی از جمله خروجی این کار بوده است.


اگر خوشت اومد لایک کن
0
آخرین اخبار