جدال گلستان با طغیان کرونا و کمبود امکانات/فوتی ها افزایشی شد

پیک پنجم کرونا در گلستان با سیر صعودی ادامه دارد و استمرار این روند، تأمین تجهیزات و تخت های بیمارستانی را با چالش روبرو خواهد کرد.

 موج پنجم کرونا با بی رحمی تمام در گلستان در حال افزایش است و هر روز کادر درمان را خسته تر و ظرفیت تخت های بیمارستانی را پُرتر می کند.


روزانه به تعداد تخت های بیمارستانی و آی سی یوها اضافه شده تا بار مراجعات به مراکز درمانی را پوشش دهد.


هم اکنون هزار و ۹۰۸ بیمار کرونایی در مراکز درمانی استان بستری بوده و مراجعات سرپایی به بیمارستان ها یا مراکز درمانی دیگر هم کمتر از این عدد نیست.


طبق گفته معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی گلستان روزانه بین ۳۰ الی ۴۰ فوتی کرونایی در استان اتفاق می افتد که رقم بسیار دردناکی است.


محمدمهدی زرگران به خبرنگار مهر گفت: ظرفیت بیمارستان ها را مدیریت می کنیم تا بتوانیم به همه بیماران خدمات درمانی ارائه دهیم.


وی بیان کرد: روزانه به تعداد تخت ها اضافه شده تا خدشه ای در روند درمان بیماری وارد نشود اما واقعیت این است که مردم هم باید همکاری لازم را در این زمینه داشته باشند تا پیک فروکش کند.


زرگران اضافه کرد: امروز (جمعه)، ۲۰ تخت آی سی یو به ظرفیت بیمارستان پیامبر اعظم (ص) گنبدکاووس اضافه شد و همه توان را در راستای کمک به بیماران به کار می گیریم.


جدال گلستان با طغیان کرونا و کمبود امکانات/فوتی ها افزایشی شد


معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی گلستان ادامه داد: روزانه بین ۲۷۰ الی ۳۰۰ بیمار جدید در مراکز درمانی بستری می شوند و تعداد ترخیص کمتر از این عدد است.


وی افزود: ظرفیت آی سی یوها را هم با توجه به وضعیت بیماران مدیریت می کنیم اما پیش بینی ما این است که به تخت های آی سی یو بیشتری نیاز داشته باشیم لذا رایزنی شده تا این تخت ها افزایش یابد.


زرگران متذکر شد: شدت ابتلا در استان همچنان رو به بالا است و ما هم پا به پای کرونا می دویم و اگر مردم کمک کنند ما از کرونا جلوتر خواهیم رفت.


پا به پای کرونا می دویم و اگر مردم همراهی کنند می توانیم آن را مهار کنیم وی بیان کرد: همه چیز در مورد فروکش کردن پیک پنجم، به رفتار مردم بستگی دارد و از طرفی مراکز بهداشت هم سرعت واکسیناسیون را افزایش داده که این عمل کمک کننده خواهد بود.


معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی گلستان با بیان اینکه هم اکنون بیشتر بستری ها خانوادگی هستند، گفت: حضور در تجمعات سبب می شود که مردم کرونا را به سوغات به خانه ببرند و خانواده هایشان را درگیر کنند.


زرگران بیان کرد: در بیمارستان مینودشت در راهروها تخت بیمارستانی برای دریافت آمپول رمدسیویر تعبیه شده تا بیماران به صورت روزانه مراجعه کرده و دارو دریافت کنند.


وی از راه اندازی مرکز سرپایی در گرگان هم خبرداد و گفت: تلاش می کنیم از همه ظرفیت ها برای بهبود شرایط بهره بگیریم.


جدال گلستان با طغیان کرونا و کمبود امکانات/فوتی ها افزایشی شد


راه اندازی بیمارستان صحرایی در گنبدکاووس


اما با توجه به اینکه بیمارستان های گنبدکاووس در آستانه پرشدن هستند، فرماندار ویژه گنبدکاووس در گفتگویی اعلام کرد: نیروی زمینی سپاه برای راه‌اندازی بیمارستان صحرایی ویژه بیماران کرونایی در این شهرستان اعلام آمادگی کرده و طی روزهای آتی این مرکز برپا خواهد شد.

مهر


عبدالقدیر کریمی افزود: علاوه بر راه‌اندازی این مرکز، یک مرکز اقامت موقت، ویژه بیماران سرپایی مبتلا به کرونا هم با ظرفیت تقریبی ۱۰۰ تخت در یکی از فضاهای سرپوشیده و عمومی گنبدکاووس طی یک تا دو روز آینده راه‌اندازی می شود.


کریمی وضعیت شیوع کرونا در گنبدکاووس را بحرانی خواند و گفت: تا روز پنج شنبه (۱۴ مرداد) ۴۲۰ بیمار مبتلا به کرونا در مراکز درمانی این شهرستان بستری بوده و سه برابر این آمار هم تحت نظارت بهداشت و درمان، در منازل درمان می شوند.


رئیس مرکز بهداشت گنبدکاووس هم اعلام کرده که تاکنون ۳۰ درصد از روستاییان و ۶۰ درصد جمعیت شهری واجد شرایط واکسن کرونا دریافت کرده اند.


عبدالرحیم پالیده گفت: با وجود اطلاع رسانی گسترده و کاهش سن واکسیناسیون به بالای ۵۰ سال، استقبال اهالی روستاها هنوز به حد مطلوب نرسیده است.


وی، جامعه هدف در گنبدکاووس را ۲۳۰ هزار نفر اعلام کرد و گفت: از ۲۳ بهمن سال گذشته که تزریق واکسن کرونا با اولویت کادر درمان در این شهرستان شروع شد تا کنون حدود ۳۵ هزار دوز واکسن کرونا به واجدین شرایط تزریق شده که ۳۰ درصد آن در مناطق روستایی بوده است.


در شرایطی که گلستان در وضعیت قرمز بوده و تخت خالی برای بستری بیماران وجود ندارد، مردم باید با رعایت پروتکل های بهداشتی در کاهش و سیر نزولی موج پنجم به مجموعه کادر درمان کمک کنند.

اگر خوشت اومد لایک کن
0
آخرین اخبار