تکلیف پرداخت مالیات صنایع بزرگ هرمزگان در این استان چه می‌شود؟

پرداخت مالیات صنایع بزرگ مستقر در هرمزگان در همین استان یکی از دغدغه‌های مهم و به حق مطالبه‌گران بوده که در ماه‌های اخیر به اوج رسیده است.

 به گزارش ذاکرنیوز از بندرعباس، مطالبه گران استان هرمزگان از جمله رسانه‌ها، نمایندگان و مسئولان استانی معتقد هستند باید صنایع و بنگاه‌های اقتصادی مستقر در استان هرمزگان مالیات خود را در همین استان پرداخت کنند تا بتوان از این مالیات دریافتی برای جبران عقب ماندگی استان از مباحث زیرساختی و توسعه‌ای استفاده کرد. 

هرچند تعداد زیادی از صنایع فعال در هرمزگان در حال حاضر این امر را انجام می‌دهند و مالیات خود را در کنار رسیدگی به مسئولیت‌های اجتماعی انجام می‌دهند اما همچنان برخی از بنگاه‌های اقتصادی که درآمد سرشاری دارند از پرداخت مالیات در این استان امتناع ورزیده و مالیات خود را در تهران پرداخت می‌کنند. 

به طور مثال مدیرکل امور اقتصادی و دارایی هرمزگان در یک جمع رسانه‌ای اظهار کرده بود تنها مالیات یک بنگاه‌ مهم اقتصادی هرمزگان یعنی پالایشگاه نفت ستاره خلیج فارس در سال گذشته بالغ بر 1700 میلیارد تومان بوده است که اگر این مالیات‌ در استان هرمزگان پرداخت می‌شد بی‌شک گام مهمی در پر کردن خلأهای این استان در حوزه‌های زیرساختی برداشته می‌شد اما متاسفانه این صنایع و صنایع مشابه حاضر نیستند مالیات خود را که مطابق قانون موظف به پرداخت در هرمزگان هستند پرداخت کنند.

 نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی و حتی استاندار هرمزگان در جلسات متعدد با مسئولان کشوری خواستار دادن حق مردم هرمزگان از استقرار صنایع در این استان شدند.  در همین زمینه روز گذشته استاندار هرمزگان به همراه 5 نماینده استان در مجلس با امیدعلی پارسا رئیس سازمان امورمالیاتی کشور دیدار کرده و در خصوص اخذ مالیات از این صنایع رایزنی کردند. 

 بنابر گزارش روابط‌عمومی استانداری هرمزگان، فریدون همتی استاندار هرمزگان پس از این جلسه اظهار داشت: در دیدار با رئیس سازمان امورمالیاتی کشور مجددا برای دریافت مالیات صنایع مستقر در استان رایزنی و در خصوص چگونگی روند عملیاتی شدن پرداخت مالیات و ارزش افزوده شرکت‌ها و صنایع بزرگ هرمزگان در استان بحث و تبادل نظر شد. 

وی افزود: با توجه به پیگیری‌های انجام شده، تمام شرکت‌ها به ویژه صنایع بزرگ، مالیات خود را باید در هرمزگان پرداخت کنند. پرداخت مالیات در استان می‌تواند به افزایش درآمدهای استان و هزینه آن در بخش توسعه زیرساخت‌های مختلف بیانجامد.  برای افزایش درآمد استان، شرکت‌هایی که در استان فعالیت می‌کنند باید مالیات و مالیات بر ارزش افزوده خود را در داخل استان واریز کنند.

استاندار هرمزگان با تاکید بر پیگیری جدی این مطالبه‌ عمومی، از رئیس سازمان امور مالیاتی کشور خواست شرکت‌های مذکور را موظف به ارائه گزارش پرداخت مالیات و مالیات بر ارزش افزوده کند.

پیش از این در تیرماه نیز استاندار هرمزگان و منصور آرامی نماینده مردم هرمزگان در مجلس شورای اسلامی و همچنین مهدی دسینه مدیرکل امور اقتصاد و دارایی هرمزگان دیداری با رئیس سازمان امور مالیاتی کشور داشته و این مورد را پیگیری و مقرر شده بود اقدامات عملیاتی انجام شود.

انتظار می‌رود با حضور پنج نماینده هرمزگان و مقام عالی اجرایی استان این مطالبه عمومی به مرحله اجرایی شدن آن نزدیک شود.

 

اگر خوشت اومد لایک کن
0
آخرین اخبار