به گزارش ذاکرنیوز ، محسن کوشش تبار عصر روز پنجشنبه در نشست گفت و گوی دولت و بخش خصوصی، گفت: بزرگترین دستاورد و سرمایه ایلام همافزایی و کار جهادی مدیران است که این روند با امیدآفرینی باید استمرار داشته باشد.
وی در ادامه افزود: انسجام و همدلی در استانداری ایلام مثال زدنی و فضای استان نشاط آفرین و امیدوارکننده است و آینده این استان روشن و در تکمیل زنجیره ارزش محصولات کشاورزی، خدمات و صنعت، استان ایلام حرف برای گفتن خواهد داشت.
کوشش تبار با تاکید بر حمایت از سرمایهگذاران در استان، خاطرنشان کرد: بخش خصوصی با آغوش باز از ایدهپردازی شرکتهای دانش بنیان استقبال کند و شناسایی فرصتهای سرمایه گذاری در دستور کار قرار گیرد، چراکه بهترین مُبلغ فرصتهای سرمایه گذاری در هر استان، فعالان اقتصادی آن استان هستند که فضای جذب سرمایه را فراهم میکنند.
معاون وزیر کشور تاکید کرد: ما بدون حضور فعالان اقتصادی و بخش خصوصی نمیتوانیم راه خود ادامه دهیم بنابراین تمام قد از فعالان اقتصادی هر استان و بخش خصوصی حمایت میکنیم.
کوشش تبار با اشاره به تسریع در رسیدگی به درخواستهای ارباب در ادارات و دستگاههای اجرایی، گفت: همه مدیران بدون هیچ بهانهای به کار ارباب رجوع رسیدگی کنند و باید مدت زمان رسیدگی به پاسخها و درخواستهای ارباب رجوع مهمترین معیار و ملاک برای سنجش عملکرد مدیران باشد.
وی از برگزاری ستاد تسهیل کشوری برای رفع مشکلات تولید کنندگان هر استان در مرکز خبر داد و افزود: برای رفع مشکلات حوزه تولید در هر استان با حضور استاندار هر استان طرحهای کلان هر استان در ستاد تسهیل و رفع موانع تولید کشوری مطرح و برای رفع مشکلات آن واحدها تصمیمات لازم اتخاذ میشود.
معاون وزیر کشور اضافه کرد: در حوزه کشاورزی مشکل بهرهوری داریم که در این راستا باید نقش شرکتهای دانش بنیان در استان جدی گرفته شود و از فعالیت و حضور شرکتهای دانش بنیان استقبال شود.
وی مدیران را سرداران جنگ اقتصادی عنوان کرد و بیان داشت: حضور هلدینگ بزرگ شستا برای اولین در استان ایلام و مشارکت در پروژه کاغذ سنگی برای سایر سرمایهگذاران اعتماد آفرینی ایجاد کرده است.
کوشش تبار تصریح کرد: دبیرخانه شورای گفت و گوی دولت در کنار طرح مشکلات، راهکارها و پیشنهادات را ارایه کنند چراکه ایدهپردازی و ارایه راهکارها یکی از وظایف این شورا است.
معاون وزیر کشور با اشاره نقش بانکها در توسعه اقتصاد هر استان، بانکها را پیشران حرکت هر استان ذکر کرد و گفت: در هر استانی بانکها همراهی میکنند تولید کنندگان کمترین مشکل را دارند و فعالیتهای حوزه تولید با شتاب بیشتری دنبال میشود.
وی در پایان به بحث معیشت مرزنشینان نیز اشاره و آن را از اولویت دولت سیزدهم عنوان کرد و افزود: با تقویت بازارچههای مرزی و ایجاد شهرکهای مشترک میتوانیم در تامین معیشت مرزنشینان بسیار اثر گذار باشیم،
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقهای وزارت کشور گفت: مصوب میشود ظرف ۱۰ روز طرح توجیه اقتصادی بازارچههای مرزی تهیه و به معاونت اقتصادی استانداری ایلام ارسال شود، همچنین وزارت امور خارجه تعاملات خود را افزایش دهد و طرح توجیه اقتصادی سایر بازارچههای مرزی استان نیز تهیه شود.
وی اضافه کرد: در ورودی شهرها نمایشگاههای صنایع دستی و گردشگری و کارگاهها با همکاری شهرداریها به ویژه در نقاط مرزی پیگیری و در دستور کار قرار گیرد.