به گزارش ذاکرنیوز، آیتالله محسن اراکی امروز در جمع تعدادی از استادان و دانشجویان دانشگاه پیام نور قم به عناصر جنگ ترکیبی در قرآن کریم پرداخت با بیان این که جنگ ترکیبی بین جبهه حق و جبهه باطل در قرآن کریم مطرح و عناصر آن بیان شده است، اظهار داشت: خداوند در آیات 60 تا 65 سوره مبارکه اسراء به مسئله تمرد ابلیس اشاره میفرماید و در ادامه آیه «وَ اسْتَفْزِزْ مَنِ اسْتَطَعْتَ مِنْهُمْ بِصَوْتِکَ وَ أَجْلِبْ عَلَیْهِمْ بِخَیْلِکَ وَ رَجِلِکَ وَ شارِکْهُمْ فِی الْأَمْوالِ وَ الْأَوْلادِ وَ عِدْهُمْ وَ ما یَعِدُهُمُ الشَّیْطانُ إِلَّا غُرُوراً» مطرح میشود.
وی افزود: بر این اساس این اجازه به ابلیس داده شده که از همه توان خود علیه مؤمنان بهره بگیرد، در حالی که خداوند با تعبیر «اِنّ عبادی لیس لک علیهم سلطان» این امیدواری را به جبهه حق میدهد که ابلیس در برابر بندگان حقیقی خداوند تسلیم خواهد بود و به بیان دیگر، بندگان حقیقی خدا علیرغم جنگ ترکیبی دشمنان، نفوذ ناپذیرند.
عضو مجلس خبرگان رهبری سپس به 5 عنصر جنگ ترکیبی جبهه باطل علیه جبهه حق توجه داد و اضافه کرد: یکی از عناصر این جنگ بر اساس آیات سوره اسراء، استفزاز یا تحریک کردن با استفاده از همه ابزارهای متنوع تبلیغاتی است، ضمن آن که بسیج کردن پیاده نظام و سواره نظام تشکل یافته علیه مؤمنان با تعبیر «اجلب علیهم بخیلک و رجلک» دیگر عنصر این جنگ است.
اراکی سومین عنصر این جنگ را بهرهگیری از هر توان اقتصادی علیه جبهه حق خواند و گفت: دشمنان حتی میتوانند توان اقتصادی مؤمنان را علیه خودشان بهکار گیرند.
وی با اشاره به عنصر چهارم این جنگ ترکیبی خاطرنشان کرد: بهکارگیری عنصر نسل جوان که به دلیل بیتجربگی، آماده تأثیرپذیری است، دیگر عنصر این جنگ ترکیبی است، ضمن آن که عنصر پنجم هم آن است که جبهه باطل، اهالی جبهه حق را به آیندهای بهتر وعده میدهند، در حالی که طبق آیات قرآن، این وعدهها شیطانی، دروغ و فریب است.
استاد حوزه علمیه همچنین گفت: بنابراین استفاده از عناصر تبلیغاتی، اقتصادی، تشکیلاتی بهویژه نیروی جوان فاقد تحلیل و همچنین ارائه وعدههای دروغین و فریبنده، مهمترین عناصر جنگ ترکیبی جبهه باطل علیه جبهه حق است، جنگی که بر اساس آیات قرآن حتمی است و البته تازگی هم ندارد.
وی با اشاره به آیات 117 و 118 سوره نساء گفت: خداوند در این آیات به این نکته اشاره میفرماید که یکی از حربههای خاصتر جنگ ترکیبی، استفاده از نسل دختران و زنان برای غلبه جبهه باطل علیه جبهه حق است، ضمن آن که تعبیر «نصیبا مفروضا» در این آیات به آن معناست که همه نسل دختران و زنان هم تسخیرپذیر نیستند.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم همچنین به اقدامات جامعه فرعونی علیه موسی(ع) و ایمان آورندگان به وی اشاره و اضافه کرد: جامعه فرعونی از موسی(ع) میخواستند که مشکلاتشان برطرف شود تا به وی ایمان بیاورند، اما با این حال آن قدر وقیح بودند که موسی(ع) را با تعبیر «یا ایها الساحر» میخواندند، همانند دشمنان ما در برجام که با این که میدانستند ما به تعهد پایبند بودهایم و به قرارداد پشت نکردهایم، اما با این حال میگویند چرا شما به برجام پایبند نیستید.
وی افزود: در زمان فرعون، تمدن مصر بزرگترین تمدن جهان از نظر دانش و تکنولوژی متناسب با همان عصر بود، اما فرعون همین دانشمندان بزرگ را مجبور به اطاعت از خود کرده بود و به همین دلیل، مردم هم پیرو او بودند، در حالی که اگر علما، دانشمندان، متفکران و هنرمندان، فرعون را تأیید نمیکردند، مردم هم چنین نمیکردند.
اراکی ادامه داد: چطور میتوان باور کرد که یک استاد دانشگاه یا یک هنرمند یا یک اهل فن رسانه در جامعه ما نفهمد که آمریکا با ما دشمن است؟
وی با بیان خواندنی بودن تاریخ هندوستان گفت: دوره اسلامی هندوستان، شکوفاترین دوره این کشور است، اما انگلستان از سادگی برخی رهبران آن زمان استفاده و هندوستان را با نقشه متعارف قدرتهای استکباری تجزیه کرد.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام خاطرنشان کرد: حربه تجزیه و در مقابل هم قرار دادن نیروهای مستعد یک کشور و تضعیف وحدت ملی ملت ها و کشورها، حربه متعارف همه قدرتهای استکباری و استعماری است و اگر ما هم بخواهیم تسلیم آنها شویم، ذلت و خواری را تجربه خواهیم کرد.