ترامپ درصدد تصویب اولین بودجه یک تریلیون دلاری پنتاگون

 رئیس‌جمهور آمریکا گفت که دولت او بودجه وزارت دفاع (پنتاگون) را به رکورد بی‌سابقه ۱ تریلیون دلار افزایش خواهد داد. 

باشگاه خبرنگاران جوان؛ اعظم پورکند - دونالد ترامپ، شامگاه دوشنبه در دفتر بیضی‌شکل کاخ سفید به خبرنگاران گفت: «ما باید ارتش خود را تقویت کنیم و در عین حال به هزینه‌ها هم توجه داریم. اما ارتش چیزی است که باید بسازیم و باید قوی باشیم، چون امروز نیرو‌های خطرناک زیادی در جهان وجود دارند.» 

او افزود: «به‌زودی بودجه‌ای را تصویب خواهیم کرد و با افتخار می‌گویم که این بزرگ‌ترین بودجه‌ای است که تاکنون برای نظامیان در نظر گرفته‌ایم.» 

پس از این اعلام، پیت هگست، وزیر دفاع آمریکا، در پستی در شبکه ایکس نوشت: «به‌زودی شاهد اولین بودجه ۱ تریلیون دلاری پنتاگون خواهیم بود. رئیس‌جمهور ترامپ در حال بازسازی سریع ارتش ماست.» 

دولت ترامپ هنوز درخواست بودجه سال مالی ۲۰۲۶ را منتشر نکرده، زیرا دولت فعلاً تحت یک قانون موقت تأمین بودجه فعالیت می‌کند. پیش‌بینی می‌شود جزئیات این بودجه تا اواخر بهار امسال ارائه شود. 

لوید آستین، وزیر دفاع پیشین آمریکا، پیشنهاد داده بود که دولت باید هزینه‌های دفاعی را در سال مالی ۲۰۲۶ حدود ۵۰ میلیارد دلار بیشتر از پیش‌بینی‌های قبلی افزایش دهد تا بودجه پنتاگون در سال‌های آینده از مرز ۱ تریلیون دلار عبور کند. 

پنتاگون با بودجه سالانه ۸۵۰ میلیارد دلار و حدود ۲ میلیون کارمند، بزرگ‌ترین بخش هزینه‌کننده دولت محسوب می‌شود. 

وزیر دفاع در فوریه دستور داد تا ۸ درصد از برخی هزینه‌های نامشخص پنتاگون و خدمات نظامی کاهش یابد و این منابع به برنامه‌های با اولویت بالاتر، مانند دفاع موشکی منتقل شوند.

منبع: نیوزویک

اگر خوشت اومد لایک کن
0
آخرین اخبار