جلالالدین محمد شکریه در گفتوگو با خبرنگاران، درباره پیگیری اتاق اصناف در جهت بازنگری در محدودیتهای کرونایی برای اصناف اظهار داشت: اتاق اصناف کشور 55 برنامه در راستای حمایت از صنوف آسیبدیده به دولت ارائه کرده است.
نایب رئیس اتاق اصناف کشور تصریح کرد: دولت در راستای کمک به اصناف چند مورد از این برنامهها را اجرایی کرده که ضمن تشکر از اقدامات انجام شده اما این اقدامات به هیچ وجه کافی نبوده و خسارات اصناف را جبران نمیکند.
رئیس اتاق اصناف گیلان با بیان اینکه تعطیلی واحدهای صنفی آثار مخرب خود را نه تنها در همان مقطع زمانی بلکه بیشتر در ماههای آینده میگذارد خاطرنشان کرد: مهلت پرداخت چکهای صنوف تا 20 اردیبهشتماه تمدید شد که این زمان نیز برای تنفس چک کافی نیست.
وی با تأکید بر اینکه این اثرات مخرب در سال گذشته کاملاً نمایان بود و این امر نیازمند توجه جدی دولت است افزود: در مرحله نخست طرحهای حمایتی، طرحهای ارائه شده جنبه تعویقی داشته که از جمله آنها میشود به امهال در پرداخت مالیاتها اشاره داشت.
شکریه با اشاره به اینکه زمانی که یک واحد صنفی به دلیل شرایط کرونایی تا یک ماه تعطیل میشود خسران آن ممکن است تا یک سال نیز ادامه داشته باشد گفت: در روزهای آتی اصناف باید اظهارنامه مالیاتی خوداظهاری خود را ارائه کنند که باید ببینیم سازمان مالیات درباره مالیات عملکرد سال گذشته چه تصمیمی را اتخاذ میکند.
نایب رئیس اتاق اصناف کشور ابراز داشت: در پی شیوع کرونا و شرایط تحریمی، اقتصاد کشور، اقتصاد بنگاههای خرد و قدرت خرید مردم کاهش خود را بیشتر نشان داده لذا دامنه این کمکها باید به نحوی باشد که اصناف را روی پا نگه دارد.
وی با بیان اینکه اگر در این شرایط اقتصادی همین اشتغال موجود در اصناف نیز حفظ شود کار بسیار بزرگی انجام شده افزود: تنها بخشی که در حوزه اشتغال دارای یک ریتم پایدار است بخش اصناف بوده و تعطیلی این واحدها به اشتغال موجود در اصناف ضربه وارد میکند.
رئیس اتاق اصناف استان گیلان خاطرنشان کرد: اتاق اصناف تمام پیشنهادهای موجود را به دولت ارائه کرده تا دولت در جهت حفظ اشتغال موجود در اصناف و ارتقای توان اقتصادی و تابآوری اصناف در شرایط سختی که متحمل شدند اهتمام ورزد.
تسنیم