اذعان مقامات نظامی آلمان به ضعف‌های گسترده در ارتش آلمان

وزیر دفاع آلمان و دیگر مقامات نظامی در این کشور در مناظره‌ای در پارلمان به ضعف‌ها و کمبودهای گسترده در ارتش که در جریان جنگ اوکراین تقویت هم شده است اشاره کرده و بر لزوم ایجاد تحول و اقدامات لازم برای مقابله با این شرایط تاکید کردند.

به گزارش ذاکرنیوز به نقل از "ان تی وی" آلمان، "بوریس پیستوریوس"، وزیر دفاع فدرال آلمان در سخنانی در پارلمان این کشور از تلاش‌های بیشتر برای تقویت ارتش آلمان خبر داد، اما همچنین خواستار پول بیشتر شد. پیستوریوس در مناظره درباره گزارش کمیسر نظامی پارلمان گفت: ما باید در چالش‌هایی که با آن روبرو هستیم بهتر شویم. پیستوریوس اصلاحات ساختاری را که در وزارت دفاع آغاز کرده به عنوان یکی از رویکردها ذکر کرد. این مقام آلمانی گفت: این ها باید برای اجرای نقطه عطف سریعتر و قدرتمندتر به کار گرفته شود. وی افزود: به طور کلی، ارتش آلمان هنوز در آغاز یک تلاش بزرگ است.

ثالثاً، پیستوریوس گفت: ما باید دوباره یاد بگیریم که به زمینه ها و خط و مشی های سیاست امنیتی فکر کنیم. در نهایت وی به عامل تعیین کننده پول اشاره کرد. وزیر دفاع آلمان گفت: دفاع صنعتی گران است و گرانتر هم خواهد شد. بنابراین، وی بر رعایت الزام برنامه ریزی برای افزایش بودجه دفاعی به دو درصد از تولید ناخالص داخلی برای بودجه دفاعی اصرار کرد.

در ابتدای این مناظره، اوا هوگل، کمیسر نظامی پارلمان آلمان هم از عملکرد سربازان تمجید کرد، اما در عین حال همچنین گفت: آنها این کار را در شرایطی انجام می دهند که می تواند و باید بهتر باشد. وی همچنین به افزایش چالش های ناشی از جنگ روسیه علیه اوکراین اشاره کرد. هوگل در رابطه با صندوق ویژه 100 میلیارد یورویی برای ارتش آلمان گفت: این پول باید به سرعت و به طور قابل توجهی به سربازان ما برسد. شرایط چارچوب برای استفاده از آنها از قبل بسیار بهبود یافته است، اما هنوز کارهای زیادی برای انجام وجود دارد

اتحادیه احزاب متحد مسیحی هم این انتقاد را وارد کرد که دولت در اولین سال نقطه عطفی که اعلام کرده خوابیده است. کرستین ویرگه، سیاستمدار حزب دموکرات مسیحی این انتقاد را وارد کرد که تاکنون با این صندوق ویژه دستاوردهای کمی حاصل شده است. او هشدار داد: سال دوم حرکت در مسیر نقطه عطف نباید مانند سال اول غرق در خواب باشد. به گفته وی این همچنین شامل افزایش قابل توجهی در بودجه دفاعی معمولی است که در واقع توسط دولت ائتلافی موسوم به ائتلاف چراغ راهنمایی کاهش یافت.

"مارکوس فابر"، کارشناس دفاعی حزب لیبرال دموکرات آلمان نیز اعتراف کرد که سرمایه گذاری معوقه زیادی وجود دارد". با این حال، وی تاکید کرد که ائتلاف در حال رفع نواقص موجود است. هانس گناک، سیاستمدار حزب افراطی جایگزینی برای آلمان هم با توجه به گزارش سایت خبری تحلیلی ذاکرنیوز به نقل از کمیسر نظامی، از اعلام ورشکستگی صحبت کرد.

در گزارش هوگل به مشکلات داخلی در ارتش آلمان در استخدام پرسنل، حوادث افراطی دست راستی و افزایش موارد ثبت شده خشونت جنسی، به ویژه علیه زنان اشاره شد. مرل اسپلربرگ از حزب سبز هم خواستار پیشرفت در برابری در ارتش شد.

هوگل در گزارش خود در اواسط ماه مارس به وضوح از شروع کند چرخش به سمت آمادگی کامل عملیاتی ارتش آلمان انتقاد کرد. این مقام حزب سوسیال دموکرات در ارائه گزارش سالانه خود گفت: ارتش آلمان از همه چیز بسیار کم برخوردار است. و از 24 فوریه 2022 حتی کمتر نیز داشته است. هوگل گفت: متأسفانه باید بگویم که در سال 2022 حتی یک یورو یا یک سنت نیز توسط این صندوق ویژه هزینه نشده است. طبق ماده 45 ب قانون اساسی، کمیسر نیروهای مسلح به بوندستاگ در کنترل پارلمانی نیروهای مسلح کمک می کند. اما او همچنین مدافع سربازان محسوب می شود که می توانند در هر زمان به او مراجعه کنند.

بوریس پیستوریوس، وزیر دفاع فدرال آلمان همچنین وعده سرعت بیشتر در مبارزه با راستگرایی افراطی در ارتش آلمان را داد. علاوه بر این، او از تغییر قریب الوقوع در قانون سربازان برای این منظور خبر داد. پیستوریوس در پارلمان آلمان در مناظره درباره گزارش سالانه اوا هوگل، کمیسر نظامی گفت: شرایط بهبود می‌یابد تا کسانی که به‌طور آشکار بر خلاف قانون اساسی ما کار می‌کنند و آن را رد می‌کنند، سریع‌تر از خدمت برکنار شوند.

این وزیر آلمانی گفت: جذب و حفظ کارکنان خوب برای ارتش یک چالش است.. پیستوریوس گفت: ما نمی‌توانیم در چند سال آینده با وظایفی که پیش روی ارتش آلمان است کنار بیاییم.

هوگل هم به نیاز فوری در اقدام در مورد موضوع افراط گرایی جناح راست در ارتش تاکید کرد. وی در این باره گفت: این موضوع همچنان مستلزم توجه کامل ما، پیگیری مداوم و پیشگیری زیاد است. با این حال، مراحل بسیار طولانی شد. او بسیار امیدوار است که اصلاحیه قانون سربازان در سال جاری برای سهولت اخراج این گروه ها به تصویب برسد.

وزیر دفاع آلمان چندی پیش هم در سخنانی هشدار داد: اگر در چند سال آینده افزایش قابل‌توجهی در بودجه نداشته باشم، ممکن است تنها بتوانم از سال 2026 به بعد، عملیات جاری را تأمین مالی کنم.

بوریس پیستوریوس، تقریباً دوازده هفته است که وزیر دفاع بوده و به‌صراحت اعلام کرده است که می‌خواهد بوندسوهر را کاملاً متحول کند. به‌گفته وی فرآیندها و ساختارها باید مدرن‌تر و کمتر بوروکراتیک شوند.

بر اساس تصمیمات اتخاذشده از طرف دولت آلمان قرار است 100 میلیارد یورو به‌عنوان بخشی از طرحی برای ایجاد "نقطه عطف" اعلام‌شده توسط اولاف شولتز، صدراعظم آلمان به بوندسوهر جریان یابد، اما به‌گفته مقامات هنوز چیزی نرسیده است. کارشناسان بودجه و دفاعی در آلمان هشدار می‌دهند که اگر این پول به‌زودی استفاده نشود، بوندسوهر ممکن است ورشکست شود.

این روزها رسانه‌های آلمانی در گزارش‌های مختلفی ابعاد تازه‌ای از ضعف‌های ارتش آلمان را آشکار می‌کنند.

ارتش آلمان این روزها با مشکلات زیادی از جمله کمبود پرسنل و تجهیزات مواجه است که جنگ اوکراین هم این کمبودها را بیشتر آشکار کرده است.

به‌گفته مقامات در سال 2022، برای دومین بار متوالی، ارتش آلمان بیش از استخدام نیرو تعداد زیادی سربازان خود را از دست داد.

در پایان ماه مارس مشخص شد که بیش از 19500 سرباز در سال 2022 بوندسوهر را ترک کرده‌اند که بالاترین رقم از سال 2017 بوده است. بر اساس اطلاعات وزارت دفاع آلمان برای اینکه ارتش آلمان بتواند به هدف سیاسی 203000 سرباز تا سال 2031 دست یابد، 21000 سرباز هر سال باید برای خدمت استخدام شوند.

ایوا هوگل، کمیسیونر نیروهای مسلح بوندستاگ، هم اخیراً در اظهاراتی خواستار تقویت ارتش آلمان شد تا نه‌تنها بر مواد، بلکه بر استخدام پرسنل نیز تمرکز کند. او به روزنامه‌های گروه رسانه‌ای فونکه گفت: وزارت دفاع به‌دنبال این است که بوندسوهر را از 183000 سرباز فعلی به 203000 تا سال 2031 برساند، من آن را دست‌نیافتنی می‌دانم.

هوگل به کاهش درخواست‌ها و نرخ بالای ترک‌تحصیل میان استخدامی‌ها اشاره کرد. او گفت: چالش ما درباره کارکنان حتی بیشتر از تجهیزات است.

اوا هوگل، کمیسیونر ارتش آلمان در پارلمان این کشور یک مشکل اساسی را در این راستا می‌بیند و آن این است که متقاضیان کافی برای افزایش نیروها وجود ندارد و حتی کسانی که می‌آیند لزوماً نمی‌مانند.

بوریس پیستوریوس، وزیر دفاع فدرال آلمان هم اخیراً در مصاحبه‌ای ابراز کرد: کمبود تجهیزات ارتش آلمان در این دهه قابل جبران نیست.

پیستوریوس دراین‌باره گفت: همه ما می‌دانیم که شکاف‌های موجود تا سال 2030 نمی‌توانند به‌طور کامل بسته شوند. کمبود پول و ظرفیت تولید در صنعت وجود دارد.

وزیر دفاع آلمان گفت: بوندس‌وهر (نیروهای مسلح آلمان) بعد از دهه‌ها بی‌توجهیِ دولت فدرال، نیرو و تجهیزات کافی ندارد.
پیستوریوس افزود: آلمان باید سرمایه‌گذاری بیشتری در ارتش خود داشته باشد تا در استانداردهای ناتو قرار بگیرد.

وزیر دفاع آلمان گفت که ارتش این کشور آماده دفاع از کشور در برابر تهاجم نظامی نیست.

این مقام آلمانی اظهار داشت: ما هیچ نیروی مسلحی نداریم که بتواند از کشور دفاع کند، یعنی قادر به دفاع مقابل یک جنگ تهاجمی باشد که وحشیانه به‌راه انداخته شده است.

 

اگر خوشت اومد لایک کن
0
آخرین اخبار