به گزارش ذاکرنیوز، سید علی احمدزاده در گفتوگو با تسنیم در یاسوج، اظهار داشت: با توجه به برنامه ریزیهای انجام شده 400 میلیارد ریال از اعتبارات استانی برای توسعه شرکتهای دانشبنیان با هدف توسعه و تقویت این شرکتها و همچنین افزایش تولید و بهره وری اقتصادی اختصاص یافته که امیدوارم به صورت 100 درصدی تخصیص یابد.
وی از افزایش تحصیل کردههای بیکار در استان ابراز نگرانی کرد و افزود: بدون شک شرکتهای دانش بنیان میتوانند در صورت توسعه و تقویت این آمار را کاهش دهند و زیرا فعالیت دانشبنیان میتواند در افزایش بهرهوری و در کمکردن هزینههای تولید، بالابردن کیفیت و رقابتپذیرشدن محصول مؤثر باشد.
احمدزاده خواستار بازنگری سیاستهای اعطای تسهیلات صندوق نوآوری و شکوفایی شد و ادامه داد: بررسیهای نشان میدهد این صندوق در پرداخت تسهیلات همان راه کج نظام بانکی با بروکراسی طولانی و خسته کننده را میروند
نماینده عالی دولت در استان کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: پیشتازی اقتصاد دانش بنیان یکی از مهمترین محورهایی بوده که در سیاستهای ابلاغی اقتصاد مقاومتی به آن توجه خاصی شده است.
احمدزاده بیان کرد: مقام معظم رهبری ارتقای جایگاه جهانی کشور و افزایش سهم تولید و صادرات محصولات و خدمات دانش بنیان و دستیابی به رتبه اول اقتصاد دانش بنیان در منطقه را به عنوان یکی از اهداف اقتصاد مقاومتی اعلام کردهاند.
ظرفیت شرکتهای دانش بنیان برای رفع چالشهای مدیریت شهری اردبیل استفاده میشود
وی خاطرنشان کرد: اقتصاد دانش بنیان سبب افزایش بهرهوری منابع تولید و افزایش بهرهوری منابع تولید نیز باعث افزایش رشد اقتصادی و منجر به تحقق اقتصاد مقاومتی میشود.
احمدزاده تاکید کرد: واقعیت امر زمانی میتوانیم بگوییم شعار سال یعنی تولید، دانشبنیان و اشتغالزایی محقق شده که نقش دانشبنیانها در زمینههای مختلف و زندگی روزمره مردم مشهود باشد.
وی با تاکید بر اینکه اقتصاد مبتنی بر علم و دانش منتج به رشد و توسعه پایدار و در نهایت موجب خودکفایی میشود، گفت: اقتصاد دانش بنیان با بهرهگیری از امکانات و ظرفیتهای موجود و با تکیه بر دانش، اقتصاد را بر محور علم قرار میدهد.