به گزارش ذاکرنیوز علی باقری در گفتوگو با تسنیم در ساری با بیان اینکه تدوین سند توسعه بخش تعاون مازندران به عنوان مصوبه هیئت دولت باید سریعا اجرایی شود، اظهار داشت: با توجه به اهمیت اشتغال، باید سهم تعاون را افزایش دهیم تا اقدامات عملیاتی برای کاهش بیکاری صورت گیرد.
وی با بیان اینکه طبق این سند سهم تعاون باید به 10 درصد برسد، افزود: مازندران با 14400 تعاونی، رتبه دوم کشور را در زمینه برخورداری از تعاونیهای تولیدی دارد که طبق سند بخش تعاون، تمام فعالیتهای توسعهای در حوزه تعاونیها لحاظ خواهد شد.
مدیر کل کار، تعاون و رفاه اجتماعی مازندران با بیان اینکه در این استان در حال حاضر 7600 تعاونی فعال است، تصریح کرد: براین اساس 2 میلیون بیمه شده در مازندران داریم که یک میلیون نفر مشمول قانون کار هستند.
وی رویکرد دولت سیزدهم برای "رشد تولید و مهار تورم" را گسترش آموزش مهارتآموزی با استفاده از ظرفیتهای ادغامی دستگاهها عنوان کرد و ادامه داد: در این آموزشها، فنی و حرفهای، بیمه تامین اجتماعی، بیمه روستاییان و عشایر، بانک تعاون، بانک رفاه، صندوق کارآفرینی امید، بهزیستی و دیگر نهادها همکاری میکنند.
باقری با بیان اینکه هنوز سهم مازندران از اعتبارات صندوق پیشرفت مشخص نشده است، گفت: کمیته تخصصی در وزارت اقتصاد و دارایی تشکیل میشود که پس از برنامهریزی و برش دستگاهی، بانکهای عامل درباره پرداخت تسهیلات اشتغالزایی اقدام میکنند.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران از اجرای طرح پرداخت حق بیمه بیکاران به بنگاههای اقتصادی مازندران خبر داد و افزود: در این طرح، پرداخت حق بیمه بیکاران به بنگاههای اقتصادی در بخشهای خصوصی و تعاونی اجرایی میشود.
وی اظهار کرد: طرح پرداخت حق بیمه بیکاران در دهکهای یک تا سوم درآمدی توسط دولت به کارفرمایان بخش خصوصی و تعاونی براساس تصمیم هیئت دولت، و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در دستور کار قرار میگیرد.
به گفته این مسئول، کارجویانی که در سه دهک اول درآمدی قرار دارند و زیرپوشش نهادهای حمایتی نیستند، با ثبتنام در سامانه moshavegh.mcls.gov.ir و پس از استعلام از سامانه رفاه ایرانیان در صورت جذب و اشتغال در بنگاههای اقتصادی خصوصی و تعاونی میتوانند از حمایت دولت با پرداخت حق بیمه سهم کارفرما به مدت یکسال بهرهمند شوند.