به گزارش ذاکرنیوز به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت دفاع، امیر خواجهفرد مدیرعامل سازمان صنایع هوایی گفت: از ابتدای پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی و با اصل راهبرد تکیه بر ظرفیت های درونی، چشم انداز صنایع هوایی وزارت دفاع ترسیم و مسیر روشنی در برابر نخبگان و دانشمندان عرصه هوایی نیروهای مسلح ترسیم شد.
وی ادامه داد: تلاش برای ساخت قطعات حساس هواپیماها، بازآمدسازی هواپیماهای شرقی و غربی، ساخت جتهای جنگنده آموزشی یاسین و ساخت جت جنگده کوثر و صاعقه، ساخت انواع بالگرد و پهپادهای پیشرفته و بهروز تنها بخشی از دستاوردهای صنعت هوایی جمهوری اسلامی است که در قاب رسانه و در محیط عملیاتی برای همگان محرز و مشخص شده است.
امیر خواجهفرد با بیان اینکه در ساخت و بازآمدسازی انواع پرندههای نظامی مسیر توسعه را به خوبی پیش رفتهایم، افزود: دانش و ظرفیتهای مناسبی در مجموعه صنایع هوایی وزارت دفاع برای حصول به نتایج بهتر در زمینه ساخت انواع پرندههای با سرنشین و بدون سرنشین ایجاد شده است و قطعاً در حوزه اقتصاد هوایی و ورود به عرصه تجاری هوایی نیز رهاورد خوبی را برای جمهوری اسلامی رقم خواهیم زد.
وی با اشاره به دستور رئیس جمهور برای ساخت هواپیمای مسافربری تصریح کرد: قطعا از تجربهی پیشرفت و توسعه فناوریهای هوایی در بخش نظامی به نفع بخش تجاری سود خواهیم برد و علاوه بر آن از طریق همگرایی با سایر بخشهای کشوری و بین المللی این وعده مهم را محقق خواهیم کرد.
مدیر عامل سازمان صنایع هوایی وزارت دفاع با اشاره به نقش شرکتهای دانش بنیان در پیشرفت و توسعه همه جانبه کشور گفت: در حوزه صنایع هوایی به شرکتهای دانش بنیان وابستهایم و به این وابستگی نیز افتخار میکنیم و ان شاء الله با کمک این شرکتها که بعضا از بدو تاسیس در کنار ما بودند، مسیر اعتلای قدرت هوایی کشور را با جدیت به پیش خواهیم برد.
امیر خواجه فرد با اشاره به تقارن یازدهمین همایش بین المللی صنایع هوایی و هوانوردی با بازیهای جام جهانی 2020 به میزبانی کشور قطر خاطرنشان ساخت: به دلیل برگزاری این مسابقات در کشور همسایه، نمایش هوایی (ایرشو) از دستور کار خارج شد اما قطعا در نمایشگاه 2024 با محصولات 100درصد بومی حضور بسیار متفاوتتری در نمایشگاه بین المللی هوایی و هوانوردی خواهیم داشت.