آلمان برای تقویت دفاع سایبری قانون اساسی خود را اصلاح می‌کند

وزیر کشور فدرال آلمان با توجیه افزایش خطر حملات سایبری روسیه در جریان جنگ اوکراین از افزایش اختیارات نهادهای امنیتی و اطلاعاتی در این کشور به منظور تقویت دفاع سایبری خبر داد که لازمه آن اصلاح قانون اساسی است.

به گزارش ذاکرنیوز  به نقل از روزنامه "فرانکفورتر آلگماینه سایتونگ"، به گفته نانسی فایزر، وزیر کشور فدرال آلمان اداره پلیس جنایی فدرال آلمان باید بتواند از خطرات حملات سایبری جدی در آینده جلوگیری کند. این مقام آلمانی همچنین می خواهد نقش اداره فدرال امنیت اطلاعات را گسترش دهد.

نانسی فایزر، وزیر کشور فدرال آلمان اعلام کرد که با توجه به سطح بالای تهدیدات در حوزه امنیت سایبری در نتیجه جنگ اوکراین، این دو تغییر را در قانون اساسی ایجاد خواهد کرد. وی روز دوشنبه به شبکه تحریریه آلمان گفت: ما در حال برنامه ریزی برای اصلاح قانون اساسی هستیم تا اداره پلیس جنایی فدرال (BKA) بتواند تهدیدات ناشی از حملات سایبری جدی را دفع کند. وی تاکید کرد که این نهاد امنیتی در آلمان تخصص عالی دارد و با یک شبکه جهانی عالی، به عنوان مثال در تحقیقات علیه پلتفرم های موسوم به Darknet"کار می کند.

وزیر کشور آلمان همچنین اصلاحیه دیگری را در قانون اساسی پیشنهاد کرد تا اداره فدرال امنیت فن آوری اطلاعات (BSI) را به یک دفتر مرکزی در روابط فدرال و ایالت - مشابه اداره پلیس جنایی فدرال - گسترش دهد. وی در این باره گفت: بسیار مهم است که دولت های فدرال و ایالتی به شیوه ای هماهنگ عمل کنند و به طور مستمر مهارت های خود را توسعه دهند.

این مقام حزب سوسیال دموکرات گفت که جنگ روسیه علیه اوکراین همچنین به معنای یک "نقطه عطف" برای سیاست داخلی است. به اعتقاد فایزر وضعیت خطر در حوزه امنیت سایبری بالا است. وزیر کشور آلمان تاکید کرد: این جنگ منجر به پتانسیل قابل توجهی برای تشدید تنش شد. با این حال به گفته وی حمله سایبری قابل توجه روسیه علیه کشورهای غربی تاکنون محقق نشده است. هم زمان نیروها ادغام شدند و اقدامات حفاظتی افزایش یافت.

فایزر پیش از این هم در اواخر فوریه نسبت به خطر بالای انتشار اطلاعات نادرست، جاسوسی و خرابکاری روسیه با توجه به جنگ روسیه در اوکراین هشدار داده بود و از گسترش BSI در این زمینه خبر داده بود.

سبزها در دولت ائتلافی آلمان هم شکاف هایی را در دفاع جاسوسی آلمان می بینند.

بر اساس تحقیقات چندین رسانه غربی، روسیه حملات سایبری گسترده ای را با کمک شرکت های نرم افزاری خصوصی تدارک دیده است. گفته می شود اسناد محرمانه نشان می دهد که شرکت فناوری اطلاعات مسکو NTC Vulkan ابزارهایی را توسعه داده است که با آن هکرهای دولتی می توانند حملات سایبری را برنامه ریزی کنند، ترافیک اینترنت را فیلتر کنند و تبلیغات گسترده و اطلاعات نادرست پخش کنند. با این حال، طبق گزارش ها، مقامات امنیتی آلمان هنوز از حملاتی که قبلاً توسط این شرکت مسکو رخ داده است، اطلاعی ندارند.

امید نوری پور، رهبر حزب سبزها هم در این باره به خبرگزاری آلمان گفت: افشای پرونده‌های موسوم به ولکان بار دیگر نشان می‌دهد که آلمان مورد توجه سرویس‌های مخفی روسیه است. مدت‌هاست که مشخص شده است که تامین انرژی، مخابرات و سایر بخش‌های زیرساخت حیاتی در کانون توجه مهاجمان قرار دارند و به اندازه کافی محافظت نمی‌شوند. وی این انتقاد را وارد کرد که تا کنون، وزارت کشور خیلی کم برای مبارزه با این مسئله ارائه کرده است . به گفته وی سرمایه گذاری های گسترده در امنیت فناوری اطلاعات و حفاظت از زیرساخت های حیاتی و همچنین موقعیت بهتر پلیس و سرویس های اطلاعاتی برای ضد جاسوسی ضروری است.

نانسی فایزر، وزیر کشور فدرال آلمان همچنین اخیرا به "اشپیگل" گفت که اداره فدرال امنیت اطلاعات (BSI) باید در آینده به عنوان یک دفتر مرکزی اختیارات بیشتری برای محافظت در برابر حملات سایبری داشته باشد. به گفته وی علاوه بر این، اداره پلیس جنایی فدرال (BKA) "باید مرجعی باشد که حملات سایبری را در مراحل اولیه تشخیص دهد و همچنین بتواند آنها را متوقف کند. این مقام آلمانی اذعان کرد که برای اعمال تغییرات متناظر، اصلاح قانون اساسی ضروری است.

 

اگر خوشت اومد لایک کن
0
آخرین اخبار