نماینده خلخال و کوثر در مجلس:

«هیوای» گیوی برندسازی شود/پیشرفت ۷۵ درصدی پایاب سد کوثر

نماینده مردم خلخال و کوثر در مجلس شورای اسلامی گفت: شهر گیوی به شهر «به» و «هیوا» معروف بوده و شایسته است با ارقام اصلاح شده «هیوای» گیوی برندسازی شود.

به گزارش ذاکرنیوز، سید غنی نظری عصر سه‌شنبه در جلسه شورای اداری شهرستان کوثر با اشاره به حاکمیت بی‌بدیل انقلاب اسلامی با الگوی مردم‌سالاری دینی و اندیشه آرمانی ولایتمداری اظهار کرد: مردم ایران در ۱۳ آبان نشان دادند که نه سلطه‌گر هستند و نه سلطه بیگانگان را می‌پذیرند.


وی تصریح کرد: مردم به رغم پایبندی کامل به نظام اسلامی، نارضایتی اجتماعی و اقتصادی خود را به گوش مسئولان می‌رسانند و شایسته است مسئولان نیز در برآورده کردن این مطالبات به شکل مؤثر و راهگشا عمل کنند.


نماینده مردم خلخال و کوثر در مجلس شورای اسلامی گفت: در سه سال اخیر بیش از ۶۶ نفر از وزرا، معاونین و رؤسای سازمان‌ها در شهرستان خلخال و کوثر حاضر شده و با طرح مشکلات و پیگیری آنها سعی بر گشایش گره‌های کور در حوزه‌های مختلف بوده است.


نظری کوثر را از مناطق حاصلخیز در حوزه کشاورزی اعم از زراعت و باغ اعلام کرد و افزود: تولید «به» و یا «هیوا» در این شهرستان از شهرت منطقه‌ای و ملی برخوردار بوده و شایسته است با اصلاح نژاد و افزایش تولید، «هیوای» حاجی کیشی گیوی برندسازی شود.


وی به پیشرفت ۷۵ درصدی پروژه پایاب سد کوثر اشاره کرد و ادامه داد: این پروژه با ۱۰۶ میلیارد تومان اعتبار در حال اجرا است و قسط سوم تسهیلات آن را بانک کشاورزی به زودی پرداخت می‌کند.


نظری در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: برای احداث پایاب فرعی این سد ۱۸۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است که امیدواریم مسئولان کشوری در تأمین آن کمک کنند چرا که کشاورزان منطقه توان پرداخت این میزان منابع را ندارند.


وی اضافه کرد: با اجرای شبکه اصلی و فرعی سد کوثر، جمعیت ساکن در این شهرستان ۲ برابر افزایش یافته و فرصت شغلی برای جوانان منطقه فراهم می‌آید.


نظری بیان کرد: در سفر رئیس سازمان برنامه و بودجه، ۵۰ میلیارد تومان اعتبار برای تملک اراضی پایاب سد اختصاص یافت ولی همچنان ۵۰ میلیارد تومان دیگر نیاز است که قرار شده از محل سفر رئیس جمهور اختصاص یابد.


نماینده مردم خلخال و کوثر در مجلس شورای اسلامی از وزیر جهاد کشاورزی خواست؛ در تکمیل سدهای معیشتی منطقه، اصلاح نژاد دام و پرداخت تسهیلات برای خرید ادوات کشاورزی به ویژه تراکتور دستور لازم را صادر کنند.


وی در ادامه سخنان خود اظهار کرد: کارخانه تراکتورسازی تبریز با افزایش تولید ۱۰ هزار دستگاه، فروش نقدی دارد در حالی که کشاورزان توان خرید نقدی این ادوات را ندارند و بهتر است با هماهنگی بانک کشاورزی تسهیلات ارزان قیمت پرداخت شود.


نظری تصریح کرد: تاکید ما بر جذب نیرو به صورت بومی است تا امکان جابجایی نیروی استخدام شده در جهاد کشاورزی خلخال و کوثر به سایر مناطق به ویژه مرکز استان اتفاق نیفتد.


وی مشکل تأمین وثیقه کشاورزان را برای دریافت تسهیلات یادآور شد و گفت: بانک کشاورزی باید بیشترین همکاری را با کشاورزان انجام داده و تسهیل ویژه‌ای را در این حوزه به وجود آورند.


نماینده مردم خلخال و کوثر در مجلس شورای اسلامی در پایان افزود: با قوانین و مقررات سفت و سخت نمی‌توان سرمایه‌گذار را در حوزه سرمایه‌گذاری ترغیب و تشویق کرد چرا که هیچ سرمایه‌گذار بخش خصوصی حاضر نیست تهران و اصفهان را رها کرده و در خلخال و گیوی سرمایه‌گذاری کند.

اگر خوشت اومد لایک کن
0
آخرین اخبار