گزارش مهر از چهاردهمین پاسداشت ادبیات جهاد و مقاومت؛

«خاتون و قوماندان» روایت ایثار برای اسلامیت و انسانیت

«چهاردهمین پاسداشت ادبیات جهاد و مقاومت» با رونمایی از تقریظ رهبر معظم انقلاب اسلامی بر کتاب «خاتون و قوماندان»، روایت زندگی شهید ابوحامد در مشهد برگزار شد.

به گزارش ذاکرنیوز  سعید خلخالی: «چهاردهمین پاسداشت ادبیات جهاد و مقاومت» با رونمایی از تقریظ رهبر معظم انقلاب بر کتاب «خاتون و قوماندان» در سالن صبا مشهد برگزار شد.


بنا بود ساعت ۱۹:۳۰ شروع چهاردهمین پاسداشت ادبیات جهاد و مقاومت باشد، درست دقایقی بعد از اذان مغرب به افق مشهدالرضا اما اعلام این ساعت برای آغاز مراسم، رویدادی پیش از رویداد اصلی رقم زد؛ نوای اذان بلند شد و مهمانان که پیش‌تر از آغاز مراسم خود را محل برگزاری رساندند، صفوف اقامه نماز را تشکل می‌دهند.


هنوز مراسم رسمأ آغاز نشده اما صندلی خالی به سختی پیدا می‌شود، مهمانان زیادی به این مراسم آمدند که خانواده شهدای فاطمیون، میهمانان ویژه مراسمی هستند که پاسداشت فرهنگ ایثار و جهاد همسر قوماندان شهیدشان، ام‌البنین حسینی است.


آیاتی از قرآن تلاوت شد و مراسم به‌طور رسمی آغاز می‎‌شود، فرزاد جمشیدی که اجرای این پاسداشت را به عهده داشت، ضمن خیر مقدم به مهمانان، معرفی کوتاهی از کتاب و مراسم ارائه و از رئیس حوزه ریاست دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای به‌عنوان سخنران اول این مراسم برای حضور در جایگاه دعوت کرد.


ایمان عطارزاده در ابتدای سخنان خود، به بیابات رهبر انقلاب در رابطه با مجاهدان مقاومت، اظهار کرد: ایشان فرمودند «پیام اصلی همه شهیدان جبهه مقاومت از حزب الله لبنان تا حشدالشعبی عراق، از فاطمیون تا حیدریون، از زینبیون تا حسینیون، از انصارالله تا حماس و جهاد اسلامی و همه دلباختگان مقاومت، تکرار و طنین این جمله ماندگار فرمانده اسطوره‌ای نبرد با اسرائیل حاج احمد متوسلیان است که فرمود در هر کجای دنیا که بانگ لااله الاالله می‌آید، همانجا مرز اسلامی ما است».


وی به موضوع کتاب «خاتون و قوماندان» اشاره کرد و ادامه داد: این داستان روایت زندگی و جهاد فرمانده پر افتخار لشکر سرافراز فاطمیون شهید علیرضا توسلی (ابوحامد) از افغانستان تا ایران و سوریه، همان دفاع از دین خدا و شریعت رسول الله در گستره جغرافیای عظیم اسلام است.


رئیس حوزه ریاست دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای افزود: امشب در چهاردهمین پاسداشت ادبیات جهاد و مقاومت، تقریظ رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت آیت الله العظمی خامنه‌ای بر کتاب «خاتون و قوماندان» منتشر می‌شود، خاتون و قوماندان داستان زندگی و جهاد ابوحامد فرمانده شهید فاطمیون به روایت یار و همسر بزرگوارش خانم ام البنین حسینی است که به قلم شیوا و هنرمندانه مریم قربانزاده توسط نشر ستاره‌ها منتشر شده است.


«خاتون و قوماندان» روایت ایثار برای اسلامیت و انسانیت


روایتی صادقانه و صمیمانه


وی خاطرنشان کرد: این کتاب روایت صادقانه و صمیمانه از زندگی مجاهدی شجاع، سربازی فداکار، پدری مهربان، همسری عاشق، مهاجری دلداده وطن و مسلمانی با دغدغه‌های مقدس برای دفاع از کیان اسلام عزیز است؛ انتشار تقریظ رهبر معظم انقلاب اسلامی بر این کتاب، آغاز یک رویداد بزرگ فرهنگی با محوریت کتاب برای معرفی و شناخت سیره و زندگی شهدا است، به تعبیر رهبری، با این ستاره‌هاست که باید راه را شناخت و مسیر را پیدا کرد، بی شک زنده نگه داشتن فرهنگ ایثار و شهادت جز با ابزار هنر به نسل جوان منتقل نخواهد شد.


در ادامه مراسم، کلیپی از دیدارهای رهبر معظم انقلاب اسلامی با شخصیت‌های مؤثر افغانستانی با عنوان «سرنوشت مشترک» پخش شد که در بخشی از آن، ایشان با بیان این‌که مردم ایران نقاط مشترک تاریخی و فرهنگی با مردم و مجاهدان افغانستانی دارند، به فشارهای جهانی برای منع حمایت جمهوری اسلامی ایران از آزادی‌خواهان افغانستانی اشاره می‌کنند و می‌گویند: شوروی به ایران پیام فرستاد که اگر از افغانستان پشتیبانی نکنید، ما هم از صدام در جنگ پشتیانی نمی‌کنیم اما ما امر را دایر بر تکلیف شرعی دانستیم و پشتیبانی خود را حفظ کردیم، آنان نیز کوتاه نیامدند و بازهم به عراق موشک، سلاح و هواپیمای پیشرفته دادند.


در بخش دیگری از این کلیپ که برای نخستین بار منتشر شد، رهبر انقلاب عمق آمیختگی تاریخی مردم و افغانستان را اینگونه توصیف می‌کنند: نگاه ما به کشور افغانستان نگاه به کشور دیگر و مردم بیگانه نیست، دین، آداب، زبان و تاریخمان مشترک است، سرنوشت مردم افغانستان سرنوشت ایران است، ما در شادی‌های این ملت و در غم‌های آنان شاد و محزون هستیم.


پس از پخش این کلیپ، عاطفه جعفری، شاعر افغانستانی به شعرخوانی پرداخت و ابیاتی از شعر خود را تقدیم خانواده بزرگ فاطمیون کرد:


به نام عشق و شهادت به نام فاطمیون


مقام شعر کجا و مقام فاطمیون


چگونه شرح دهم آن شکوه جاری را


که هست در دل و جان تمام فاطمیون


به لطف بانگ رسایی که پیک خون دارد


رسیده است به عالم پیام فاطمیون


سروده‌اند در این عرصه «کلنا عباس»


فدای غیرت و راه و مرام فاطمیون


قسم به خون شهید آخرش شنیدنی است


به کربلای معلی سلام فاطمیون


سلام می‌کنم از اشک خود و خطه خونم


سلام شاه شهیدان حق به فاطمیون


رسد به آینه اینک یکی است پیکر ما


خمینی است در آئین مراد لشکر ما


حضور ما شده خاری به چشم دشمنان


اگرچه غرق به خون است بال پر پر ما...


سپس تصاویری از شعرخوانی شاعران افغانستانی همچون محمدکاظم کاظمی، سید سکندر حسینی و سیده تکتم حسینی در محضر رهبر انقلاب با عنوان «سخن استوار فارسی» پخش شد.


تشریح یک مقاله


علیرضا مختارپور، رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی جمهوری اسلامی ایران سخنران بعدی این مراسم بود که مقاله‌ای در رابطه با کتاب «خاتون و قوماندان»، شهید توسلی و تقریظ رهبر انقلاب بر این کتاب را برای حاضران تشریح کرد.


وی گفت: این مقاله هفت بخش دارد که بخش اول به بیان ارکان شخصیتی ابوحامد بر مبنای اطلاعاتی که در این کتاب و برخی منابع دیگر در اختیار بود، پرداخته است؛ بخش دوم مقاله پرداخت به مدافعان حرم است از جمله فاطمیون، در بخش سوم شش ویژگی مجاهدان، شهدا و مدافعان حرم از نگاه رهبر انقلاب اسلامی از جمله بصیرت و دشمن‌شناسی بیان شده است.


رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی با بیان این‌که سومین بخش مقاله به تشریح «هجرت داوطلبانه، عزم و اراده در چشم‌پوشی از تعلقات دنیوی، شهادت در غربت و غیرت و تعصب نسبت به امنیت» اختصاص دارد، افزود: در این بخش به سخنی از رهبری اشاره شده که می‌فرمایند «بعضی از شهدا دو فیض خواهند برد که به اعتقاد من شهدای مدافع حرم از این زمره هستند و آنان را از جنسی می‌دانند که خریدار جنس شهدا مخصوصأ شهدای مدافع حرم حضرت حق است» شبیه مضمونی که مولانا در یکی از غزلیاتش آورده است «گوهر مزاد کرد که این را کی می‌خرد، کس را بها نبود همو خود ز خود خرید».


وی خاطرنشان کرد: بخش بعدی، بخش «هم‌خانگی مردم افغانستان و ایران» است که رهبری در دیداری با مقامات افغانستانی بیان می‌کنند رابطه ملت ایران و افغانستان، همسایگی نیست، هم‌خانگی است.


مختارپور با بیان این‌که بخش بعدی، نقش برجسته همسران شهدای مدافعان حرم با عنوان «بانوان نمونه» است که از جمله به خانم حسینی اشاره شده است، ادامه می‌دهد: بخش ماقبل آخر، بخش «چهل به‌علاوه دو» است، در این کتاب ذکر شده که شهید بیان کرده زندگی من به دو بخش تقسیم می‌شود، چهل سالی که چهل سال رنج و مجاهدت و سختی و کوشش است، و دو سالی که بیان می‌کند از زمانی که برای دفاع از حرم در اردیبهشت ۹۲ به سوریه می‌رود، می‌گوید آرامش واقعی را من اینجا پیدا کردم.


و آخرین عبارات این مقاله در مورد «غربت و مظلومیت شهدای مدافع حرم» است که در کتاب مطالبی ذکر شده از تشییع جنازه نخستین شهدای مدافع حرم افغانستانی که با چه مظلومیتی برگزار شد اما خداوند یکی از صفاتی که دارا است، صفت جبار است که برخی مفسرین این صفت را به عنوان «جبران کننده» تفسیر کرده اند و این جبران غربت به عزتی تبدیل شود.


خدمتی به عمق بشریت


سپس کلیپی برای اولین بار از مجاهدت‌های فاطمیون و حضور شهید سردار حاج قاسم سلیمانی در جمع این مجاهدان پخش شد که در بخشی از این کلیپ، شهید حاج قاسم سلیمانی خطاب به مجاهدان افغانستانی می‌گوید: شما در راه با اهمیت و ارزشمندی که عاقبت به خیری را تضمین می‌کند، پا گذاشتید.


شهید سلیمانی در بخش دیگری از سخنان خود اضافه می‌کند: نیروی ارزشمند فاطمیون نزدیک به هزار نفر شهید تقدیم اسلام کرده است، امروز شاید قدر عمل شما خیلی فهمیده نشود اما تاریخ، آینده و سال‌های بعد همه می‌دانند شما چه کار بزرگی برای خدمت به بشریت، انسانیت و مذهب انجام دادید، این کار قابل قیمت‌گذاری نیست.


این شهید والامقام در ادامه سخنان خود می‌گوید: شما این بیابان‌ها را درهم نوردیدید و موفق شدید داعش را در این شهر شکست دهید و زمینه پیروزی بزرگ ورود به مرز سوریه و عراق را فراهم کنید، شکست دشمنان اسلام کار مهمی است، این که شما پیغمبر خدا و ائمه معصومین را خوشحال کنید و دشمنانشان را عصبانی کنید، چیز کمی نیست.


پس از پخش این کلیپ، «سید مسافر»، هنرمند افغانستانی در قالب اجرای تک‌نفره و روایتگریِ آنچه پس از انقلاب اسلامی در افغانستان رخ داد، تأثیر انقلاب اسلامی با رهبری حضرت امام خمینی (ره) و چگونگی بیدار شدن شجاعت در دل شیعیان افغانستان را بیان کرد.


در همین حین، همهمه‌ای در ورودی سالن پدیدار شد، عکاسان و تصویربرداران خود را به آن سوی سالن رساندند تا لحظاتی را ثبت کنند، سردار اسماعیل قاآنی، فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به جمع مهمانان اضافه می‌شود و جمعیت حاضر به احترام ورود این سردار جبهه مقاومت روی پا می‌ایستند.


وارثان مکتب گمنامی


مریم قربانزاده، نویسنده کتاب «خاتون و قوماندان» سومین نفری است که پشت تریبون قرار می‌گیرد تا در مورد کتاب خود توضیحاتی ارائه کند؛ وی پس از قرائت سخنانی از رهبر انقلاب جایگاه جهاد و شهادت، اظهار می‌کند: ابوحامد مردی است که از آمودریا تا مدیترانه وطن اوست، او بی وطن نیست، وطن او بی مرز است، جهاد وقتی با مهاجرت همراه شود «اعظم درجة عندالله: است، مظلومیت ارث قبیله‌ای ما است، از علی مرتضی و فاطمه کبری تا همین امروز که مظلوم و گمنام هستند، فاطمیون وارث این مکتب گمنامی است.


وی افزود: شیعیان افغانستانی باید قدردان این وارثان مکتب فاطمی باشند، ملت اسلام باید قدردان این قوماندان باشند، ابوحامد شهید انسانیت است، شهید امت اسلامی است، شهید اشک‌های دخترکان مسیحی و شیعه و سنی و ایزدی است؛ او عضوی از خاندان شهادت است، نمونه مردی مجاهد که در خانواده شهیدپرور بالیده است؛ برادرش شهید «امین توسلی» به جرم خمینیست بودن زنده به گور شد و برادرزاده‌اش شهید «ابراهیم توسلی» در سوریه سال‌هایی بعد از او، به شهادت رسید.


نویسنده کتاب «خاتون و قوماندان» با بیان این‌که ابوحامد در مرزهای ناسیونالیستی و اعتقادی نباید بماند، خاطرنشان کرد: او نه تنها قهرمان شیعیان افغانستان، نه تنها قهرمان ملت افغانستان و نه تنها قهرمان ما، بلکه قهرمان جهان است؛ کتاب «خاتون و قوماندان» یعنی جهاد، اهل بیتی است، کار حسینی در کنار کار زینبی است، جهادِ صرفأ مردانه یک پروژه ناتمام است، حسین با اهل بیت هجرت و جهاد کرد.


«خاتون» قهرمان عقبه جبهه مقاومت


وی اضافه کرد: این کتاب، کاری اهل بیتی و خانوادگی است، روایت حسین و زینب در کنار هم است، این‌ها مدافعان حرم و اهل بیت هستند با اهل بیت خودشان؛ مدافعان حرمِ دختران فاطمه‌اند، مردان برای حفظ حریم زنان جان دادند؛ حسین شهید می‌شود اما زینب پیامبری می‌کند، قوماندان در خون می‌غلتد اما خاتون آرام نمی‌نشیند، ایده اهل بیتی و خانواده گرای اسلام همین است، جهاد در عقبه تمامی ندارد، اگر روبرو در مرزها دشمنی سخت است، در عقبه هزاران جبهه ریز و درشت نرم و سخت است که خاتون، قهرمان این جنگ است.


قربانزاده با تأکید بر این‌که دشمن فهمیده برای خالی کردن خط جهاد، باید عقبه را خالی کند، ابراز کرد: به برکت مادران و همسران شهدا این عقبه خالی نمی‌ماند، این زن‌ها هستند که تشجیع می‌کنند و به مجاهدان قوت قلب می‌دهند، مرزهای جغرافیایی با اعتقاد، ایمان، همدلی و همزبانی بی محل شده است.


وی به مظلومیت خانواده مهاجران افغانستانی اشاره کرد و گفت: خانواده بزرگ مهاجران سال‌هاست جزئی از ما شدند، هرچند هویت مستقلشان نباید حل شود اما ریشه‌هایمان مشترک است و به سبب این اشتراکات، باید امورشان نیز تسهیل شود، جوانانشان باید مسیر رشد و تحصیلشان را به راحتی طی کنند، سختی معاش هرچه باشد می‌گذرد اما سختی‌های مسیر علم و پیشرفت، انسان را ناامید می‌کند.


وی در پایان سخنان خود از مسؤولان خواست تا مشکلات این مهاجران مجاهد را برطرف کنند تا توان و ایده‌هایشان برای پیشرفت جهاد و تلاش پربرکت و به پیش‌رونده‌شان، مؤثر باشد.


پس از پخش کلیپی از دقایق پیش از شهادت شهید توسلی، فرزاد جمشیدی از همسر شهید برای حضور در جایگاه دعوت کرد که حاضران ایستادند و با ذکر صلوات، همسر این مجاهد را برای حضور در جایگاه همراهی کردند.


ام‌البنین حسینی در آغاز سخنان خود با بیان این‌که بیست و دوِ دوِ نود و دو، تاریخ سرآغاز عشق خاتون‌ها و قوماندان‌های فاطمی است، تاریخی که قوماندانان جدید در دنیای پر از هیایوی مستکبر و ظالم سر برآوردند و خاتون‌هایی که هم‌قدم با قوماندانان‌شان به معرکه پا گذاشتند.


وی ادامه داد: این تاریخ، تاریخی است که جهان، قوماندانانی از افغانستان عزیز را به خود دید تا توانستند نظم نوین جهانی را به نفع اسلام ناب رقم بزنند و خاتون‌هایی را دید که در دل غربت مهاجرت، داغ قوماندانان خود را به دوش کشیدند که مبادا پای آنان بلرزد و اسلام زیر دست دژخیمان له شود.


«خاتون و قوماندان» روایت ایثار برای اسلامیت و انسانیت


برای اسلامیت و انسانیت خون دل خوردند


همسر شهید ابوحامد با بیان این‌که اکنون جهان مقاومت از تازه نفسانی پر است که برخی به ارباب شهیدشان پیوستند و قوماندان‌هایی که هنوز در صحراها و بیابان‌ها، شبشان را به روز دوختند و پاسدار اسلام و انسانیت هستند، خاطرنشان کرد: تاریخ بشر این روزها را گواهی خواهد داد و آینده به خاتون‌ها و قوماندان‌های فاطمی خواهد بالید، آینده خواهد شنید که روزگاری خاتون‌های فاطمی، زخم زبان‌هایی از جنس حسد، کینه و دشمنی شدند و در خفا اشک ریختند، به دل خون خوردند اما اجازه ندادند بار غم بر دوش قوماندانانشان بیفتد که مبادا اسلامیت و انسانیت پاره پاره شود.


وی بیان کرد: آینده خواهد دید که خاتون‌ها و قوماندان‌های فاطمی، منتقم خون سلیمانی عزیز خواهند بود، حتماً روزی در خبر خواهید شنید که خاتون‌ها و قوماندان‌های فاطمی فاتح قدس عزیز شدند و عهد رهبرشان را در محو رژیم دژخیم صهیونیستی را در کمتر از ۲۵ سال وعده داده شده، محقق خواهند کرد.


حسینی تأکید کرد: ما آماده‌تر از قبل برای یاری اسلام عزیز و جبهه جهانی ایستاده‌ایم و این راه تا قیام مهدی موعود ادامه خواهد داشت، تاریخ بشریت هیچ وقت ۲۲/۲/۹۲ را فراموش نخواهد کرد و نقطه عطف جدیدی برای دفاع از اسلام، انسان، مظلوم و تاریخی برای پایان ظلم در تاریخ خواهد بود.


چراغ‌های سالن خاموش می‌شود، فضای مراسم آمیخته از غرور و عزت از سخنان زینبی همسر فرمانده شهید فاطمیون است که نوای محمدحسین پویانفر در سالن می‌پیچد:


حسین آقام، همه میرن تو می‌مونی برام


به تو از دور سلام، به سلیمان جهان از طرف مور سلام


به تو از دور سلام، به حسین از طرف وصله ناجور سلام


به تو دلبسته شدم، به شبای جمعه کربلا وابسته شدم


به تو دلبسته شدم، به خدا من از همه به غیر تو خسته شدم...


این مداح اهل بیت دقایقی مرثیه‌خوانی می‌کند و حاضران را به دشت کربلا می‌برد.


سردار اسماعیل قاآنی، سخنران پایانی «چهاردهمین پاسداشت ادبیات جهاد و مقاومت» است که با دعوت مجری روی جایگاه می‌رود؛ فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اظهار کرد: امشب در آستانه سالروز شهادت امام صادق علیه السلام، در شهر امام رضا علیه‌السلام به مناسبت بزرگداشت شهدای عالی مقام جبهه مقاومت و فاطمیون ارزشمند و فرمانده جلودار آنان، «ابوحامد» گردهم جمع شدیم تا تقریظی را که مقام معظم رهبری برای ارزش‌گذاری به مردم افغانستان و شهدای آنان و به‌صورت خاص برای شهدای فاطمیون و علی‌الخصوص برجسته شدن چهره با اخلاص، فداکار و قهرمان «ابوحامد» نگارش فرمودند، رونمایی کنیم.


دفاع عزتمندانه از مسلمانان


قاآنی با بیان این‌که ابوحامد در روزهای اول با افراد انگشت شماری فاطمیون را تشکیل داد، تصریح کرد: به برکت نام وجود مبارک فاطمه زهرا که متعلق به اولین شخصیت قهرمان مقاومت است، اسم مجموعه‌شان را فاطمیون گذاشتند، وقتی «فاطمیون» شدند، کارشان برکت پیدا کرد و ده‌ها هزار نفر از جوانان قهرمان این سرزمین مدافع اسلام، اعلام آمادگی کردند و در قالب فاطمیون برای دفاع عزت‌مدارانه از مسلمانانی که در نقاط دیگر مورد تعرض آمریکا و ازناب او قرار گرفتند، با نهایت تلاش و جدیت وارد میدان شدند.


وی با تأکید بر این‌که امروز نهال فاطمیون به درخت تنومندی تبدیل شده که ظرفیتی بسیار ارزشمند برای دفاع از اسلام در نقاط مختلف است، اظهار کرد: ای کاش شهید سلیمانی بود و در این جلسه صحبت می‌کرد که این بچه‌های قهرمان چطور مردانه در میدان‌های مختلف بروز و ظهور پیدا کردند و هم در دفاع از مردم همت کردند و هم نفرات و انسان‌هایی تولید کردند برای مجاهدت آمادگی داشتند.


فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با بیان این‌که از آنان باید دفاع عزت‌مندانه را آموخت، ابراز کرد: تکریم از ابوحامد یعنی تکریم از شهدا به خصوص شهدای فاطمیون اما این گل سر سبد شهدا، پرچم‌دار است که یاد ابوحامد، تکریم و گرامیداشت همه شهدای فاطمیون و افغانستان هست.


امروز «بسیج جهانی سربازان اسلام» تشکیل شده است


وی با تأکید بر این‌که واژه مقاومت به برکت وجود این قهرمانان و شهدای عالی مقام معنای خود را پیدا کرده است، یادآور شد: در کنار آن، یک امر بزرگ اسلامی که امام عظیم‌الشأن آرزو کردند و در پیام پایان جنگشان فرمودند «اگر بسیج جهانی سربازان اسلام تشکیل شده بود، آیا کسی جرأت این همه جسارت به فرزندان معنوی رسول الله را داشت؟»، امروز محقق شد و به برکت هدایت رهبری معظم انقلاب، بسیج جهانی سربازان اسلام تشکیل شده و فاطمیون، یکی از برجسته‌های این بسیج هستند.


فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به عمق نفوذ توان جبهه مقاومت اشاره کرد و گفت: رژیم صهیونیستی در فلسطین جنایت می‌کند اما سید بزرگوار در لبنان از جوانان فلسطینی حمایت می‌کند و می‌گوید اگر به قدس اهانت کنید، حتماً در مقابل شما می‌ایستیم، هنوز صدا از لبنان قطع نشده، می‌بینید از یمن صدا بلند می‌شود که ما هم هستیم و در پی صدای آنان از عراق و سوریه و مناطق مختلف صدا بلند می‌شود که برای دفاع از جوانان فلسطینی در میدان هستیم.


وی با بیان این‌که اگرچه دشمن جنایت می‌کند اما پاسخ دندان شکن به آنان داده می‌شود، ادامه داد: این روزها در اوج جنایت‌های رژیم صهیونیستی، جوانان قهرمان در بعضی روزها شاید بیش از ۳۰ عملیات فقط در کرانه باختری انجام می‌دهند و این محصول مقاومت و بسیج جهانی سربازان اسلام است که به رهبری امام و امروز به رهبری رهبر انقلاب تشکیل شده است.


قاآنی افزود: اگر برای شهدای عالی مقام‌مان مثل شهید ابوحامد بزرگداشت می‌گیریم، می‌خواهیم رویش‌های این جبهه را بازگو کنیم که چه انسان‌های بزرگی بودند، چطور فداکاری کردند و در کنار شهادت و فداکاری آنان، قهرمانی ایجاد شدند که امروز تمام جبهه‌های مقاومت را اداره می‌کنند.


در کنار هم برای اضمحلال رژیم صهیونیستی


وی متذکر شد: بنا بر دستور و فرمانی که رهبری برای حمایت از جوانان فلسطین دادند، همه در حد توان چه در عمل و اقدام و چه در بیان و صحبت از این جبهه قهرمان حمایت کنیم تا در امتداد پیروزی‌هایی که داشتیم، برای اضمحلال رژیم صهیونیستی در کنار هم تلاش کنیم.


این سردار سرافراز جبهه مقاومت با تأکید بر این‌که یاد شهدای جبهه مقاومت وقتی درست عملی می‌شود که این راه پر افتخار همچنان استمرار پیدا کند، اضافه کرد: خانواده شهید ابوحامد همسری را به هم‌سنگری تبدیل کردند و این خاتون با این قوماندان در فراز و نشیب زندگی همراهی کرد؛ این بر اساس پیام عاشورا است که وقتی سالار شهیدان در میدان آنطور فداکاری می‌کند، حضرت زینب نیز همراه است.


وی بیان کرد: در گذشته نگاه مثبتی در برخی جوامع نسبت به مردم افغانستان نبود، امروز به برکت فاطمیون، چه در ایران و چه در دیگر نقاط جغرافیایی، مردم با دید احترام و تکریم به این مردم مجاهد نگاه می‌کنند.


«خاتون و قوماندان» روایت ایثار برای اسلامیت و انسانیت


تأکید رهبر انقلاب بر حمایت از مردم افغانستان


قاآنی با بیان این‌که امیدواریم خداوند به این مردم قهرمان کمک کنند که بتوانند مملکت خودشان را بسازند، گفت: دولت‌های مختلفی می‌آیند و می‌روند و به‌طور طبیعی با آنان ارتباط داریم اما مسئله اصلی آنان، مردم افغانستان است که تأکید مقام معظم رهبری و عنایت جمهوری اسلامی ایران به مردم فداکار افغانستان بوده و پس از این نیز استمرار پیدا خواهد کرد.


در پایان سخنان سردار قاآنی و با حضور حجت‌الاسلام احمد مروی، تولیت آستان قدس رضوی، همسر شهید ابوحامد و جمعی از مسئولان دیگر، تقریظ رهبر معظم انقلاب بر کتاب «خاتون و قوماندان» رونمایی شد که علاوه بر آن، از همسر شهید ابوحامد، مادران شهدای مدافع حرم، شهیدان محمدی، حسینی، بختی و اخلاقی و همچنین نویسنده کتاب تجلیل شد که هدایای رهبر انقلاب به این مادران شهید تقدیم شد.

اگر خوشت اومد لایک کن
0
آخرین اخبار